H&M Circular Design Story – подгответе се за празнуване

x

Най-новата колекция на H&M Circular Design Story отбелязва две вълнуващи теми: устойчивостта и радостта. Нека смело да приветстваме бъдещето!  Колекцията е изработена с помощта на рециклирани и рециклиращи се материали, с внимание към адаптивността на всеки модел, подчертавайки ангажимента на H&M за кръгов модел на производство. За да отпразнува тази вълнуваща колекция, марката си партнира с Нормани, Джиджи Хадид, Кая Гербер и други.Innovation Circular Design Story е последната колекция от H&M Innovation Stories. С поредицата, марката поема нови и впечатляващи устойчиви инициативи, които наблягат върху идеи с мисъл за бъдещето и иновативни материи и процеси. Innovation Circular Design е за всички, които обичат да експериментират и да изразяват себе си.  Духът й е пренесен изцяло в кампанията, заснета от фотографа Рафаел Павароти и носеща името „Точно преди началото на партито“. Темата улавя оптимизма и индивидуалността на всички, които обичат модата, блясъка, забавляват се по време на приготвянето и избирането на тоалет, докато позират пред огледалото, танцувайки и чувствайки се свободно. Колекцията е вълнуващо сътрудничество със стилиста Иб Камара, който съчетава визиите, участва в кампанията и влиза в ролята на творчески съветник. H&M дава креативна свобода на Камара и Павароти, за да изразят своята динамична и цветна визия за света. Колекцията ще бъде налична онлайн на hm.com на 9-ти декември.
„С гордост си партнирах с H&M за колекция, която е посветена на кръговия модел на производство и позитивната промяна, представяйки невероятен стил, изключителни цветове и страхотни кройки. Това наистина е многопластова колекция, която улавя специално чувство в мен – времето за приготовление и нетърпението да изберем тоалет и визия, с които да се почувстваме като знаменитости“, казва Иб Камара, стилист и творчески съветник.
„Модата има силата да те преобрази и да те вдъхнови. Тази колекция е специално за невероятното вълнение, което идва, когато се приготвяш за специален повод, точно преди началото на партито. Когато избираш своята визия и си готов за нощ с приятели, изпълнена с радост и ентусиазъм“, казва Ела Соккорси, концептуален дизайнер в H&M.
Колекцията отбелязва представянето на Circulator – H&M Circular Design средство. Той е създаден специално от H&M Group, за да подпомогне екипите на компанията в създаването на продукти, подходящи за кръговия модел на производство. Това е поредната стъпка на марката в стремежа за промяна и налагане на нови и устойчиви методи, създадени чрез експериментиране, диалог, обмисляне и изпробване. Целта е до 2025 г. всички продукти на H&M да бъдат създавани чрез използването на Circulator.


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ