Как да се облечем правилно за всеки повод: Мъжка мода за различни събития

x


Изборът на правилното облекло за различни поводи е повече от важно. Освен да се чувствате добре в кожата си и да притежавате самочувствие, вие съзнателно или несъзнателно изграждате представа за себе си в очите на другите. Това обстоятелство е необходимо особено когато се развивате във формални среди, често присъствате на различни събития от разнообразен по стил характер.

За да бъдете в крак с модата, когато изразявате своя личен стил, се доверявайте не само на вкусовите си предпочитания, но и на етикецията, споделят от онлайн магазин Теодор.Какви мъжки дрехи за официални събития да изберете?

Изборът на формално облекло е деликатен. За да постигнете елегантност, необходима за вписването в обстановката на различни събития, като гала вечери, бизнес срещи или работни среди, трябва да си зададете следните въпроси:

1.Има ли дрескод за мероприятието?
При някои официални поводи се търси определена комбинация от мъжки дрехи и цветове, която гостите да следват. Допитайте се до организаторите или изчакайте да видите поканите, където често се помещава подобен тип информация относно начина на обличане и очаквания от всеки.

2.Какъв е поводът?
Ако търсите официално облекло за лично ваше събитие, като абитуриентски бал, сватба или рожден ден, може да заложите на церемониален костюм или смокинг. Ако сте от гости на повод, не е препоръчително да бъдете по-официални от организаторите, но все пак спазвайте етикет.

3.Каква визия търсите?
Важен момент при избора на мъжки дрехи за формално мероприятие, е очакваният цялостен облик. Ако предпочитате по-изчистени визии, се насочете към неутрални цветове. В случай че искате да се откроите, може да използвате по-ярък цвят за акцент или да се доверите на мъжки аксесоари, с които да изпъкнете.

Съветите от екипа на онлайн магазин TEODOR ще ви помогнат да изберете правилното облекло за всеки повод.Кои мъжки дрехи са подходящи за вашия ежедневен стил?

Когато искате да възобновите своя кежуал гардероб, трябва да имате предвид сезонността, както и визията, към която се стремите. Ако стилът ви е по-спортен и средата го позволява, през свободното си време, може да се ориентирате към тениски, спортни комплекти или дънки.

Ако искате да изглеждате по-представително и в ежедневието си, може да го постигнете чрез избор на спортно-елегантни дрехи. Популярни са панталоните тип чино, карго, както и неформалните ризи или блузи с яка.

Специалистите съветват, да се стремите към постигане на правилни и балансирани цветови комбинации, без значение дали мъжките дрехи, които съчетавате са предназначени за определено събитие, или за всеки ден.


партньорска статия

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени