Как корицата на списанието се превърна в аксесоар?

x

 


Ние, жените, с афинитет към модата харесваме фразата "всичко е в ръцете ни“, харесваме достъпната мода и понякога дори я създаваме сами. Ето един пример как наистина всичко може да бъде във ваши ръце, момичета, защото следващото модно изпитание пристига като комплект от типа "Направи си сам". А да влезем в ролята на дизайнери е идея, която определено ни допада. 

 


 


Darby Smart е платформа, която се използва от креативни млади дизайнери с влечение към модата. Те създават комплекти с материали за всяка своя модна идея и ги продават on-line, като оставят крайния резултат в наши ръце. Сетовете с материали обикновено струват между 25 и 45 долара, а времето изчислено за „сглобяването“ – около един час. 

 


 


И ако сте свикнали да съдите за списанията по корицата, то настоящата идея ще ви покаже как да си носите любимата корица с вас през цялото време. Комплектът с материали включва и самия клъч, необходимите лепила и всичко останало, а от вас се изисква да си изберете корицата на което и да е списание. Ние бихме се спрели на септемврийския брой на Voguе. Интересна винтидж идея би била да вземете корицата на някой брой на списание "Лада" от 1976 година например. В българските домове все още се пазят по няколко броя, а сме сигурни че такова "бижу" ще бъде уникат. 

 


 


Идеята е интересна заради намека, който прави в посока рециклиране и използване на любими неща по нов начин. Сигурни сме, че вдъхновени от идеята бихте могли със собствени сили и един остарял клъч да направите "чудото" съвсем сами. 

текст: Стефи Стоева

снимки: Рress

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ