Как се става Fashion сензация за 1 сезон?

x


Чували сме толкова истории за успеха, подплатен с много труд и изкачване на стръмни пътеки, осеяни с изпитания. Но отдавна не бяхме виждали бранд, който превърта играта и се озовава на върха само след 1 сезон. Толкова беше необходимо на холандката Елза Вандлер, за да изстреля своите луксозни кожени чанти Wandler в орбитата на Net-a-Porter, Matches Fashion, My Theresa, Browns и още един куп от най-добрите онлайн и офлайн адреси за отлично селектирана мода по света. Моделите ѝ започнаха да се разпродават един след друг, а Instagram да прелива от кадри, на които те присъстват. И за да е съвсем идилична картинката – Vogue и Business of Fashion пописаха за Елза и анализираха скоропостижния ѝ триумф.  

Едни биха го нарекли поредица от много (щастливи) обстоятелства, други биха казали, че е имала късмет да попадне в точното време на точното място. Ние бихме заключили, че е много вероятно да е предизвикала късмета си с много отдаденост и ясна визия какво и как иска да съгради.

Елза изучава дизайн и брандинг в Amsterdam Fashion Institute. И може би там у нея се култивира тази златна среда между креативност и прагматичност – да познаваш продукта си и да знаеш кое го извежда пред всички останали, изобилстващи на силно конкурентния пазар. След това тя започва работа по премиум линия за Levi’s и опознава света на модата до сърцевината му – посещава фабрики в различни краища на света, изложения за първокачествени производствени материали, сблъсква се отделите по продажби и полека започва да напасва собствения си пъзел и да избистря идеята за бъдещия си бранд.


Елза Вандлер


И той не закъснява, появява се на бял свят през лятото на 2017-а. Елза не оставя представянето му на случайността, а ангажира италианския фотограф Леонардо Скоти и италианската стилистка Джорджиа Тал, за да създадат първите рекламни кадри на дебютната ѝ колекция. И стреля право в десетката с този тийм. Снимките са истински Instagram фурор и бързо улавят вниманието на инфлуенсърите, които бързат да се сдобият със своите Wandler.

Чантите на Елза се произвеждат в Италия. А онова, което най-силно ги отличава са необичайните форми и обеми. И уникалната палитра от цветови комбинации, в които се появяват. Вниманието ни е грабнато, вижте ги само!Teкст: Fashion Inside

Снимки: Wandler

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилно начало, въпреки студа навън!

Ако сте пропуснали
Най-четени