Ким Кардашиан с футуристична колекция очила от бъдещето

x

Ким Кардашиан Уест обедини усилия с марката за очила Carolina Lemke, за да пусне колекция от седем чифта слънчеви очила, които обединяват едновременно винтидж и футуристични вдъхновения. Моделите са разнообразни и с различни форми, за да пасват на по-голяма аудитория. Всички очила са сякаш изваяни в стил ала Ким и снимките от рекламната им кампания ни убеждават в това, защото самата тя позира на всеки кадър с различен чифт от аксесоарите.Най-голямата изненада е, че всъщност очилата са много достъпни за масовия потребител – струват само 90 долара! Втората най-голяма изненада е, че на Ким явно й харесва да създава очила и ще пусне втора колекция с шест различни стила в края на пролетта.

„Има по нещо за всеки. Искам всички да се чувстват включени в тази колаборация”, казва Кардашян в първото изявление за своето сътрудничество с Carolina Lemke. „Включихме всичко от големи очила до такива с много проста, класическа форма. В колекцията се забелязват и малки очила, подобни на тези, които носи Бела Хадид.Първоначалната колаборация на Ким свключва седем различни силуета. Сред тях са включени три чифта слънчеви очила, които силно привличат вниманието (Nirvana, Sahara и Rider) с футуристичния си вид. Изглеждат, сякаш са излезли от научно-фантастичен филм, но пък са идеални за дните, когато сме в настроение „не ми се говори с никого“.

Колекцията включва и очила, вдъхновени от 90-те години, които ни напомнят за Матрицата (Dusk).Има и кръгли очила с метални рамки (Indra), правоъгълни очила (Tempest), които са доста популярни в street style средите в момента, и убийствена двойка лъскави стъкълца с метална рамка (Chaotix).
В момента моделът Dusk се предлага в класически черен цвят, а останалите шест стила са в различни цветове, вариращи от бордо (Indra), метално злато (Chaotix) и неон (Sahara, Nirvana и Rider). Всеки от моделите очила би бил чудесно допълнение към какъвто и да било фестивален аутфит, така че можем да похвалим Ким за умението да уцели точни момент за пускане на линията в точния момент.За проекта Кардашиан добавя, че е участвала активно в процеса на разработване на линията с екипа на марката и че е много развълнувана да го сподели със своите приятели и семейство.

Ким не само има принос към творческия аспект на проектирането на колекцията слънчеви очила, но и всъщност е бизнес партньор в партниращата марка Carolina Lemke. През последните години Ким е разнообразила бизнес портфолиото си, като включи KKW Beauty (линия декоративна козметика), KKW Fragrances (линия парфюми), Kids Supply (линия детски дрехи), както и приложение за мобилни устройства. Очакваме с нетърпение да разберем каква ще бъде следващата й стъпка и сме сигурни, че няма да е разочароваща.

 

Текст: Мила Стоянова

Снимки: Courtesy of Carolina Lemke, Harper’s Bazaar

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Винаги ще бъдем благодарни на Одри Хепбърн, че ни научи да вярваме в розовото!

Ако сте пропуснали
Най-четени