Когато Pre-Fall колекциите заблестят!

x

Междусезонните колекции, които загатват кои трендове отиват на върха и кои падат в забрава, често са по-интересни и креативни от основните дефилета на големите модни къщи. Отправяме поглед далеч напред към есента на 2019-а и се оставяме на вдъхновението от 3 великолепни селекции с модели:

Стартът запазваме за Erdem и всичката романтика на света, полята обилно в цветя, поетични принтове и грамадни панделки. Харесаха ни акцентите и силуетите, които миксират най-доброто от няколко ключови декади в модата. Роклите на бранда остават впечатляващи като картини, които си струва да разхождаме по света и да го правим още по-красив и специален. Вмъкването на пера и дантели само ни радва!

Balmain остава запазената марка на диско кралиците и влюбените в 80-те. Високите рамене, огромните маншети и блейзърите на френската модна къща изглежда няма да слязат от върха на най-тренди акцентите за пореден успешен сезон. Шумолящите пайети и сатен продължават да осветяват тъмата на безкрайно дългите парти нощи. Винилът и блясъкът са визитната картичка на Оливие Рустейн, която позлати името му буква по буква и го прошнурова в учебниците по история на съвременната мода.За финал си оставихме софистицираните кралици на Givenchy и Клеър Уейт Келър, творческия властелин на престола на френската моднa гордост. Това категорично моделите, които убийствено ни се прищя да разопаковаме за Коледа като подарък. И да инсталираме в ежедневието си с огромна доза задоволство. Ключовите думи тук са “носими” и “комбинативни”, дрехите от Pre-Fall 2019 колекцията на бранда без усилие могат да преминават от едно съчетание помежду си в напълно различно и да оформят капсулния гардероб, който да изпълни сезона ни с огромна доза стил и вкус. Преувеличените обеми и деликатната палитра посрещане с отворени обятия. Високите талии и котешките мини токове също ни уцелват право в десетката!
Текст: Сияна Заимова

Снимки: Givenchy, Erdem, Balmain, Vogue. 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ciao, понеделник! Готови сме за модни приключния!

Ако сте пропуснали
Най-четени