Когато Pre-Fall колекциите заблестят!

x

Междусезонните колекции, които загатват кои трендове отиват на върха и кои падат в забрава, често са по-интересни и креативни от основните дефилета на големите модни къщи. Отправяме поглед далеч напред към есента на 2019-а и се оставяме на вдъхновението от 3 великолепни селекции с модели:

Стартът запазваме за Erdem и всичката романтика на света, полята обилно в цветя, поетични принтове и грамадни панделки. Харесаха ни акцентите и силуетите, които миксират най-доброто от няколко ключови декади в модата. Роклите на бранда остават впечатляващи като картини, които си струва да разхождаме по света и да го правим още по-красив и специален. Вмъкването на пера и дантели само ни радва!

Balmain остава запазената марка на диско кралиците и влюбените в 80-те. Високите рамене, огромните маншети и блейзърите на френската модна къща изглежда няма да слязат от върха на най-тренди акцентите за пореден успешен сезон. Шумолящите пайети и сатен продължават да осветяват тъмата на безкрайно дългите парти нощи. Винилът и блясъкът са визитната картичка на Оливие Рустейн, която позлати името му буква по буква и го прошнурова в учебниците по история на съвременната мода.За финал си оставихме софистицираните кралици на Givenchy и Клеър Уейт Келър, творческия властелин на престола на френската моднa гордост. Това категорично моделите, които убийствено ни се прищя да разопаковаме за Коледа като подарък. И да инсталираме в ежедневието си с огромна доза задоволство. Ключовите думи тук са “носими” и “комбинативни”, дрехите от Pre-Fall 2019 колекцията на бранда без усилие могат да преминават от едно съчетание помежду си в напълно различно и да оформят капсулния гардероб, който да изпълни сезона ни с огромна доза стил и вкус. Преувеличените обеми и деликатната палитра посрещане с отворени обятия. Високите талии и котешките мини токове също ни уцелват право в десетката!
Текст: Сияна Заимова

Снимки: Givenchy, Erdem, Balmain, Vogue. 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени