Облечете зимата в нещо неочаквано!

x

Зимата не е повод да скучаем на модния фронт. Никак даже! Признаваме си, че понякога предозираме с черното и сивото само защото е ужасно лесно да си сглобим бърз аутфит. Но настъпва и звездният миг, в който искаме да разчупим базисната рамка и да посегнем към принтовете и примамващите цветове. Затова в аванс приготвихме един пъстър пъзел от кадри за вдъхновение. Черпим муза от гардероба на прекрасната Блеър, креативната фея зад блога The Atlantic Pacific.

Захаросано розово

Няма страшно! Колкото и пластове розово да добавите, няма риск да заприличате на фламинго. Пък и те са симпатични! Глазирайте визията от глава до пети в цвят на захарен памук. Костюм от две части стои супер тренди, но и пухкавото палто е чудесна идея за моментите на свирепи прогнози за времето.
Солей от сутрин до вечер

Вижте как една и съща пола заживява тотално различен моден сценарий, комбинирана веднъж със слънчевожълто и друг път с близки до цвета ѝ нюанси. Златният солей, съчетан с пантофки в цвят горчица, обира овациите ни и ни предизвиква да сме по-смели от обичайното. И да се почувстваме като героини от “Сексът и града” или “Клюкарката”.

Код Смарагд

Великолепният нюанс на зеленото ни превръща в ходещо бижу. А комбинацията с райе и каре ни носи допълнителни точки за оригиналност. Денимът и дискретните акценти в нежносиньо се ползват с привилегии в стилизирането му. Баретата с френски дух също допълва картинката симпатично.

Точки върху точки

Ето и едно упражнение за напреднали. Не е лесно да събереш в едно уравнение сбора на три елемента от облеклото, покрити целите в точки. Но кога сме се плашили от предизвикателства?Текст: Fashion Inside
Снимки: The Atlantic Pacific

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени