Корпоративната бизнес дама на Ели Сааб

x

 


Бихме искали много внимателно да подберем думите си, когато говорим за този ливански дизайнер. Точно толкова внимателно, колкото той подбира материи, цветове и кройки. Повечето от вас го познават от кутюр колекциите, които се разхождат по червените килими ежегодно. Едва ли има жена, която разлиства модни списания и не знае името Ели Сааб, но слабо отразени у нас са колекциите му с конфекция. А за тях можем да напишем и есе.

 


 

 


Дрехите, които ви показаме са направени за корпоративната бизнес дама.  Представляват физическо измерение на самочувствието и личността й. Принадлежат на стилната и интуитивната жена, на тази, която уважава себе си, а вечер си почива отпивайки чаша вино и четейки книга. За всяка дреха дизайнерът, обикновено борави с един цвят, който напълно кореспондира с линията на тоалета. Линията на дрехите е едновременно проста и сложна и точно тази двуичност го прави уникален. По дрехите му има закачки с туниките на древногръцките дами, които се наричали пеплум, а също така пайети и дантела.

 


 

 


И ако за много от нас да притежаваме Ели Сааб е мечта, то не пречи да „възпитаваме” своя гардероб според един от най-добрите майстори на текстила.


 


Правим дълбок поклон пред дизайнери, които никога не отстъпват от професионализма в шивашкото майсторство. Такива, които довеждат взаимодействието между мода и изкуство до нови висини. Защото, когато моделите са показали творчеството на такива дизайнери, ние оставаме заредени с енергия, не спираме да мечтаем и продължаваме да търсим красотата.

Още от предложенията на дизайнера може да видите тук!


текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

 

 

 

 

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Готови сме за летни партита!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ