Новият офис на Google – отново събитие в дизайна

x

 


Всеки нов офис на Google е истинско събитие в интериорния дизайн. Компанията залага на концепцията, че средата е определяща за креативността и продуктивността на служителите, затова отделя много средства и внимание на интериорния дизайн на своите работни  пространства.  Интернет гигантът държи на своя имидж на иновативна компания, в която се ценят  свободният дух и въображението. Затова интериорите се поверяват на архитекти и дизайнери с изявена склонност към експериментите  и  нарушането на  клишетата.


 


 


Лондонският Google Campus  е в характерния за компанията  екстравагантен дух,  далеч от скования корпоративен етикет. Както повечето офиси на фирмата, е с открита  лофт – планировка. Автори на интериора са лондонските архитекти  Shaun Fernandes и Markus Nonn от  Jump Studios. Това демократично пространство обединява по находчив начин модерните в момента индустриално и винтидж направление. Използвани са състарени  или стари предмети, а някои традиционни вещи са с ново, нетипично предназначение. Суров видим бетон създава неповторимия урбанистичен дух на пространството. Офисът заема седем етажа на сграда с обща площ 2300 кв. метра.


 


 


Множество оригинални детайли в съчетание с високи технологии вдъхновяват творчеството в работното пространство.  Работните места и местата за отдих са в една обща зона, сепарирана условно и главното – креативно.  Интериорът изразява личността на своите бъдещи обитатели – съвсем млади специалисти, които обаче са извоювали правото да бъдат  част от една международна компания с ярък стил на работа.

 текст: Антоанета Баева

снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ