Кристофър Kейн във „верижна реакция” за Versus

x

 


В последната си колекция за младежкия бранд Versus, Кристофър Кейн придаде неочаквано ново значение на познати банални елементи и ги превърна в акцент на това, което днес можем да наречем „шантава пролет” . Основно действие се пада на веригите, които са използвани като аксесоари или каишки на сандали. Интересно изглеждат по тоалетите, в които наподобяват странно плетиво или просто дебели синджири. Трудно е да обясним ефекта на Кейн с думи и може би дори невъзможно, но пък веселяшкият резултат е повече от забележителен.

 


 

 


Донатела Версаче винаги е подкрепяла идеите на Кристофър Кейн и когато той обяви оттеглянето си от поста на дизайнер за Versus, тя засвидетелства цялото си уважение към него като го нарече „млад талант, когото винаги ще харесва”. Ние също изпитваме симпатии към момчето и към дрехите, които създава.

 


 

 


 

А изненадата, която ни поднесе за пролетта и лятото на 2013 година ще представлява онази връзка по веригата на модата, без която нямаше да можем да кажем, че сме видели почти всичко.

 


 

 

 


 

Да превърнеш баналното в брилянтно, ето това прави дизайнерите известни, а дрехите невероятни. И ако има нещо, което да ни се иска да притежаваме на всяка цена от тази колекция то това е малката шарена „верижна рокля”, с която да отидем на море или просто да разходим пред погледите на хората, които още не знаят за магията на модата и чудесата, на които е способна.

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ