Любимият ми магазин е там, където съм и аз! Онлайн дестинациите, които да посетите днес

x

 


 

Магазините не са това, което бяха! Защото любимият ми магазин за дрехи и аксесоари е в моя дом… или в парка… или офиса… Любимият ми магазин е там, където съм и аз! И когато става дума за покупко-терапия, онлайн пазаруването е всичко, което можем да искаме в студения януари и през цялата година след това. Затова днес избираме да ви припомним няколко магазина, за които може и да не сте чували (или сте забравили), но пък мислим, че е време да покликате в тях. А имайте предвид, че най-често срещаната дума е магическото „Sale”.Остава само да проверите какъв е лимитът на кредитните ви карти… за всеки случай!

  

BOOHOO.COM. Закачливото му име чухме преди няколко дни за пръв път. Вътре ще откриете всичко от аксесоари до спортни и ежедневни дрехи. Сайтът предлага услуга за студентско намаление, която може да опитате дали важи и за вас, в случай че все още сте студенти.

MANGOOUTLET.COM. Да, има и такова нещо като този магазин, където нещата на испанската марка се продават и онлайн. В сайта има нови колекции, стари колекции, намалени колекции…

DRESS-FOR-LESS.COM. Това е поредният шопинг рай на Европа. Сайтът е базиран в Германия, което също означава, че за всички страни членки на ЕС, няма никакво мито и допълнителни усложнения в поръчката. Магазинът предлага огромно разнообразие от артикули и е „място“, което препоръчваме да разгледате още сега.

NOTJUSTALABEL.COM. Сайтът е своеобразна платформа, на която много млади дизайнери продават своите произведения. Ако сте ценители на модата в нейните различни проявления и вярвате в таланта на новоизгряващите модни звезди – това е мястото за вас.

THEOUTNET.COM. От създателите на net-a-porter.com, този сайт е посветен на дизайнерски тоалети, които се продават на разпродажба. Ако не друго, то поне си заслужава да се регистрирате, за да получавате известия за последните намаления и нови попълнения в редиците с аксесоари и дрехи. Изкушението наистина е голямо и не е нужно да му устоявате на всяка цена, нали?

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Спортната пролет на H&M

Wishlist за следобедна онлайн поръчка: Шест аксесоара с перли от ASOS

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Юни съвсем не е щедър на слънце, но ние приемаме това, като възможност да носим любимите си ризи с дълъг ръкав… още малко!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ