Любимият ми магазин е там, където съм и аз! Онлайн дестинациите, които да посетите днес

x

 


 

Магазините не са това, което бяха! Защото любимият ми магазин за дрехи и аксесоари е в моя дом… или в парка… или офиса… Любимият ми магазин е там, където съм и аз! И когато става дума за покупко-терапия, онлайн пазаруването е всичко, което можем да искаме в студения януари и през цялата година след това. Затова днес избираме да ви припомним няколко магазина, за които може и да не сте чували (или сте забравили), но пък мислим, че е време да покликате в тях. А имайте предвид, че най-често срещаната дума е магическото „Sale”.Остава само да проверите какъв е лимитът на кредитните ви карти… за всеки случай!

  

BOOHOO.COM. Закачливото му име чухме преди няколко дни за пръв път. Вътре ще откриете всичко от аксесоари до спортни и ежедневни дрехи. Сайтът предлага услуга за студентско намаление, която може да опитате дали важи и за вас, в случай че все още сте студенти.

MANGOOUTLET.COM. Да, има и такова нещо като този магазин, където нещата на испанската марка се продават и онлайн. В сайта има нови колекции, стари колекции, намалени колекции…

DRESS-FOR-LESS.COM. Това е поредният шопинг рай на Европа. Сайтът е базиран в Германия, което също означава, че за всички страни членки на ЕС, няма никакво мито и допълнителни усложнения в поръчката. Магазинът предлага огромно разнообразие от артикули и е „място“, което препоръчваме да разгледате още сега.

NOTJUSTALABEL.COM. Сайтът е своеобразна платформа, на която много млади дизайнери продават своите произведения. Ако сте ценители на модата в нейните различни проявления и вярвате в таланта на новоизгряващите модни звезди – това е мястото за вас.

THEOUTNET.COM. От създателите на net-a-porter.com, този сайт е посветен на дизайнерски тоалети, които се продават на разпродажба. Ако не друго, то поне си заслужава да се регистрирате, за да получавате известия за последните намаления и нови попълнения в редиците с аксесоари и дрехи. Изкушението наистина е голямо и не е нужно да му устоявате на всяка цена, нали?

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Спортната пролет на H&M

Wishlist за следобедна онлайн поръчка: Шест аксесоара с перли от ASOS

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ