Любимият ми магазин е там, където съм и аз! Онлайн дестинациите, които да посетите днес

x

 


 

Магазините не са това, което бяха! Защото любимият ми магазин за дрехи и аксесоари е в моя дом… или в парка… или офиса… Любимият ми магазин е там, където съм и аз! И когато става дума за покупко-терапия, онлайн пазаруването е всичко, което можем да искаме в студения януари и през цялата година след това. Затова днес избираме да ви припомним няколко магазина, за които може и да не сте чували (или сте забравили), но пък мислим, че е време да покликате в тях. А имайте предвид, че най-често срещаната дума е магическото „Sale”.Остава само да проверите какъв е лимитът на кредитните ви карти… за всеки случай!

  

BOOHOO.COM. Закачливото му име чухме преди няколко дни за пръв път. Вътре ще откриете всичко от аксесоари до спортни и ежедневни дрехи. Сайтът предлага услуга за студентско намаление, която може да опитате дали важи и за вас, в случай че все още сте студенти.

MANGOOUTLET.COM. Да, има и такова нещо като този магазин, където нещата на испанската марка се продават и онлайн. В сайта има нови колекции, стари колекции, намалени колекции…

DRESS-FOR-LESS.COM. Това е поредният шопинг рай на Европа. Сайтът е базиран в Германия, което също означава, че за всички страни членки на ЕС, няма никакво мито и допълнителни усложнения в поръчката. Магазинът предлага огромно разнообразие от артикули и е „място“, което препоръчваме да разгледате още сега.

NOTJUSTALABEL.COM. Сайтът е своеобразна платформа, на която много млади дизайнери продават своите произведения. Ако сте ценители на модата в нейните различни проявления и вярвате в таланта на новоизгряващите модни звезди – това е мястото за вас.

THEOUTNET.COM. От създателите на net-a-porter.com, този сайт е посветен на дизайнерски тоалети, които се продават на разпродажба. Ако не друго, то поне си заслужава да се регистрирате, за да получавате известия за последните намаления и нови попълнения в редиците с аксесоари и дрехи. Изкушението наистина е голямо и не е нужно да му устоявате на всяка цена, нали?

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Спортната пролет на H&M

Wishlist за следобедна онлайн поръчка: Шест аксесоара с перли от ASOS

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Комфортът и простотата са ключови, когато става въпрос за мода.“ – Fawad Khan

Ако сте пропуснали
Най-четени