Лондон или Флоренция? Къде e по-добрият мъжки стрийт стайл?

x

Петък е, а това веднага означава, че са ни позволени повече минути за почивка и наслада. А каква по-добра награда за очите от добре облечени мъже? В Лондон и Флоренция в момента текат поредните Седмица на модата. Това означава, че концентрацията на супер модерни мъже ще е повече от висока. И ще продължи още дълго! Дизайнери, купувачи, блогъри, модели – всички те се разхождат по улиците на едни от най-великите градове, за да наложат трендовете на новите сезони. И за да покажат колко добре владеят установените такива.

Защото в модата най-важното остава именно личното докосване. Онзи последен щрих, който добавяме. Който създава цялата ни идентичност, ДНК и стил. Има какво да научим от мъжете в модните столици. Със сигурност. Повече смелост, смесване на материи, дължини, стилове. Това е само част от целия приятен панаир на суетата, на който ставаме свидетели. И петъчно ви каним да участвате, било то само като зрители! Струва си…

Мъжката седмица на модата в избраните за целта градове е истинско събитие, a Pitti Uomo разкрасява Флоренция (която няма нужда от допълнителна помощ, за да спре дъха ни) по начин, по който само тълпа начело с Ник Уустър е способна да направи. Добрите мъжки дрехи излъчват лукс, спокойствие, уравновесеност, комфорт. Лондон пък ни представя истинска група от джентълмени, чийто вкус е като изваден от учебник по класа.

Няма защо да лъжем – далеч по-приятно би ни било да вървим ръка за ръка с мъж, след който бихме се обърнали. Или поне забелязали. Обичаме хубавите мъжки шалове, кожените чанти, очилата. Детайли, съчетани с глас, ръце, отношение. И тогава сякаш светът започва да се върти на други обороти. Мъжете със стил най-добре показват, че за това възраст няма. Има усещане, дух, отношение!

Затова избрахме този път да сравним два града, два стила, два начина на обличане. Този на мъжете в Лондон и на мъжете във Флоренция. Е, да, определено през топлия сезон нещата стоят далеч по-различно, аутфитите са много по-красиви, а мъжете – в по-добро настроение. Но все пак, нека се насладим!

Флоренция


Лондон

Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени