Луди сме по обувките на Magda Butrym!

x


Тя е прецедент! Това трябва да пише в биографията на Магда Бутрим – сензационната супернова от Полша, която се изстреля в космическата мода директно от Варшава. И няма ни най-малко намерение да залязва оттам.

Само за 4 години тя превърна собственото си име не просто в бранд, а в синоним за разкошно драпирани, майсторски сбъднати рокли и още вълнуващи одежди, които госпожици като Бела Хадид имат в гардероба си… и обичат щедро да демонстрират в Instagram. Може би тъкмо социалната мрежа спомогна славата на Магда да обиколи света и да я срещне с нови и нови почитатели на стила ѝ. Резултатът е красноречив – само за няколко сезона Magda Butrym става един от най-търсените етикети в сайтове като Net-a-Porter, Farfetch и още гиганти в онлайн шопинга. Колекциите ѝ се предлагат в повече от 120 онлайн магазина. Успехът със сигурност ѝ отива!

Като дете дизайнерката мечтае да стане лекар, но навреме открива, че мечтите се менят и нейният път е друг. Стартира през 2014-а със самостоятелна марка, след години натрупан опит като стилист на звездите в родната си Полша. Започва с линия облекла, които бързо печелят симпатиите на модните редактори по света и клиентела с милиони последователи. Продължението всъщност идва наскоро и това са първите модели обувки, които създава. За принцеси, Пепеляшки или просто момичета, пораснали с любовта към модата и красивото в сърцата си. Като ги видиш и ти се приисква да въздъхнеш. Струват ни се по-красиви и от ювелирни украшения. И сами напомня бижу, украсено с перли и панделки. 

Пожелахме си ги до последния чифт. Харесва ни, че носят спомена от 80-те. И известна  нотка ексцентрична лудост. Бихме ги носили от утро до мрак с деним, с монохромни костюми от две части или с мини рокли с високи рамене, каквито най прилягат на визията им. Това са обувки, които заслужават да им се посветят поне няколко луди нощи, трудни за разказване, но сладки за помнене.

Такива красоти създавa Магда Бутрим.

За колко супер звезди на модния небосклон се сещате от Полша? Запомнете тази! Струва си.
Текст: Александра Тошева

Снимки: @MagdaButrym; @iamchouquette; @thefashionbugblog; @giulielle16; @_jeanettemadsen_; @collagevintage; @birgerchristensen; @mytheresa.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени