Магията на кимоното

x


По традиция от няколко години посрещаме всяко лято с ново кимоно в гардероба си. Най-практичната, цветна и необикновена колекция в него. Всяко си има история и шарка, която вече свързваме с пътувания, фестивали, спомени и преживявания.

Кимоното е сред най-практичните дрехи, които може да подарите на своето лято. Лека, но достатъчно топла за вечер край морето. Заема микроскопично място в куфара ви за пътешествия, а има силата на мига да преобрази и най-базисния и безрадостен аутфит. Кимоното за нас е онова, което е пелерината за супер героите – незаменимо съкровище.Независимо дали изберете модел с ярък цветен принт, или се спрете на такъв от бяла полупрозрачна дантела, приложението на тази дреха е изключително лесно. Каквото и да назовете – деним, ленен панталон, каквито и да било къси панталони – всички потъват в комфорта на кимоното от раз, придружени с най-семпъл топ или риза без ръкави. 

Дългите поли и рокли също се усещат в свои води в компанията на кимоното. При пъстрите рокли съветваме да намесите моноцветна връхна част, докато белите макси модели спокойно може да комбинирате и с изключително ярка и живописна горна половина.

Кимоното намира приложение дори и в плажния ни стил, като съвършено завършва визията морската ни визия в допълнение към банския ни. Носи ни бохо нотка и хармонира чудесно с лежерното ни настроение край брега на морето.

Универсалността е най-силната му страна. И в градска, и във ваканционна среда кимоното е на мястото си. Дорисува летния ни стил и му придава капката уникалност, от която винаги имаме нужда, за да блестим под собствения си ореол от увереност.

Винаги ще имаме място за още едно кимоно в гардероба и още една история, която да съпреживеем заедно в сезона на щастието!


Текст: Александра Тошева

Снимка: Bloglovin, Spell.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~ LOOK OF THE DAY~

Розовото не е просто цвят, то е философия за живота!

Ако сте пропуснали
Най-четени