Малка библия на червения цвят

x


Червеното е огнен цвят – с него е сигурно, че няма да останете незабелязани. Много женствен, много елегантен, но понякога и опасен за комбиниране. Всички знаем, че ако на партито има една жена с червена рокля, всички очи ще са вперени в нея. Може би това е и причината много от нас да го носят по-рядко, да го отлагат (също както онези страхотни обувки на висок ток, ще ги сложа друг път), да не знаят как да го съчетаят. Червеното никога не е слизало от модния подиум, но в момента е особено актуално. Той е капката страст в понякога прекалено монохромната ни действителност.

Има много начини за комбиниране и много вдъхновения за миксиране както от последните колекции в Париж, Милано и Ню Йорк, така и от уличната мода. В нещо като сентенция се е превърнало и изречението, че червеното пасва само с черно, но всъщност има море от цветови и стилови възможности. За да обикнем по-бързо този дързък цвят, избрахме няколко сигурни аутфита, с които няма да сбъркате. И да, всички ще гледат вас!

В червено от глава до пети

Да, тези аутфити са за по-смелите дами, които искат да приковат погледите и да изпълнят пространството. Иска ни се да виждаме повече красиви цветни акценти из града, с подобен total red look всички се превръщаме в истински принцеси!


Като акцент!

Това може би е най-безопасната комбинация – червено с джинси, с пола, като завършващо тоалета палто или като аксесоар. Балансира аутфита перфектно и внася нотка френски шик!


Като част от „спортната екипировка“!

За моментите, в които бихме избрали по-лежерен стил или пък внезапно трябва да превърнем дневния аутфит във вечерен, червеното се притичва на помощ. С подходящите обувки върши чудеса!


Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Bloglovin, Instagram, Pinterest

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени