Max Mara показа класа и класики в Милано

x


Палтото Max Mara е дрехата, която не остарява, а бавно се превръща в съкровище за следващото и дори за по-следващото поколение. Подобно на диамантени обици или картина, която се предава по наследство. Колекциите на бранда винаги ни носят онова топло усещане на непреходна красота, на традиции, които си струва да виждаме сезон след сезон.

Божествените кройки и карамелените нюанси са визитната картичка на италианската модна империя. Привилегия е да ги имаш в гардероба си и абсолютно удоволствие да ги носиш. Десетки модни къщи се надпреварват през този сезон да украсяват колекциите си в телесни тонове, но никой, ама наистина никой, не успява дори да се доближи до палитрата на Max Mara – специалитета на Милано. 

Креативният екип на бранда е все по-концентриран от темата за устойчивата мода. Природата и нейното опазване най-после започва да се осъзнава като абсолютна ценност в бранша.Вдъхновението зад колекцията за предстоящата пролет идва измежду кориците на първия превод на Одисея, дело на жена – Емили Уилсън. Нейната богата и различна гледна точка насища талантливите умове от Max Mara с муза, която те успяват да предадат на подиума. А там витае още духът на митове и легенди, богатството на подводния свят и силата на амазонките. Невъобразима еклектика – на пръв прочит, но великолепна съвкупност от вдъхновения – на втори.

Визиите, решени изцяло в бяло ни пренесоха в приказка, която не искаме да разказваме, а желаем да изживеем. Костюмите от три части, полети обилно в точки, бяха закачливият акцент на дефилето. А шлиферите от кожа – must have дрехата на прицел. Усещаме кога един тренд се заражда!

Може ли да споменем само и Кая Гербер, малката Синди Кроуфорд, облечена от глава до пети в слънчевожълто. Открадна ни дъха!

Седмицата на модата в Милано трябва да се гордее, че има Max Mara на подиума си!Текст: Александра Тошева 

Снимки: Press Max Mara

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Четвъртък със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени