Модата в годината на Змията

x

 

 


Облеклото не се определя само от климата и модата, а и от астрологията. Вярвате или не в невидимите енергии, алфа нивата, подредбата на планетите и древните календари, никога не вреди да се запознаете с още една гледна точка, като например тази на древния китайски календар. Според него 2013 е Годината на Змията. Ще  настъпи на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г. Тя ще премине под покровителството на Меркурий, а това означава динамика, усъвършенстване, актуализиране, гъвкавост – идеални предпоставки да направите някои промени в гардероба си.

 


 


Но, внимание, в годината на Змията ще бъде груба грешка, ако се опитвате да заобикаляте правилата и законите – това определено не е времето за прекалена ексцентричност. Може да се окаже, че се налага да се откажете от някои вещи или навици, да приемете известни ограничения, частично да се лишите от удобства, което е най-добре да приемете оптимистично – като обновяване и разчистване. 

 


 

 


За благополучие е добре цялата година да се обличате в цветовете на змията  – черно, сиво, синьо и зелено. Все пак с  черното не трябва да се прекалява и енергията му е добре да се балансира със светлите, лазурни тонове на небето и морето. Желателно е дамите да носят дрехи, които подчертават формите им.

 


 

 


 

Астролозите препоръчват за 2013 десените на люспи и бляскави нишки в тъканите, които напомнят за кожата на на змията. Бижутата трябва да са със скъпоценни и полускъпоценни камъни, особено рубин, ахат, карнеол, аквамарин, черен опал и нефрит. Талисман  за  2013 г. е Черната Змия, но имайте предвид, че тя носи динамика и неочаквани обрати, така че, носете този талисман, само ако наистина търсите промяна. 

текст: Антоанета Баева

снимки: БГНЕС

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червено сако от SAINT LAURENT

Червено сако от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от CHLOÉ

Миди рокля от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от SUZANNE KALAN

Гривна от SUZANNE KALAN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно вълнено палто от GUCCI

Черно вълнено палто от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Деним, деним…и пак деним!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ