Модна мимикрия по Valentino

x


 

Отдавна не мислим за онзи, така или иначе, неверен градски мит, че обувките и чантата трябва да бъдат с един и същ цвят и десен. Затова ако сте от жените, които не си представят да носят зелена чанта с черни обувки, този материал не е за вас. С останалите продължаваме към пролетно-лятната одисея на Valentino, която разказва за интересните комбинации между цветове и десени по дрехите и дамските чанти на бранда.

 


 

 


 

Търсеният ефект е нещо като модна мимикрия. И именно с този термин е описано и името на интересния дизайн и съвпаденията в десените между чантите и облеклата на Valentino. Колекцията Mime Bag е вдъхновена от разцъфващата пролет – подобно на тоалетите от модната линия.

 


 

 


 

Дамските чанти от серията са предназначени предимно за топлия сезон. Цветовете и десените по кожата освежават визията дори и останалата част от облеклото да не е със същата марка. Пролетната енергия на чантите е изместил един така отличителен за марката елемент – капсите по периферията на шевовете. Традиционното леко рок „звучене“ на дамските аксесоари този път е заменено от пролетните импресии. А хипнотизиращото видео, посветено на новите аксесоари Valentino може да видите в края на нашата публикация.

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Чанти с характер и настроения. Бихте ли си купили това бижу?

Броени дни остават преди да си купим H&M Conscious Exclusive

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени