Модна мимикрия по Valentino

x


 

Отдавна не мислим за онзи, така или иначе, неверен градски мит, че обувките и чантата трябва да бъдат с един и същ цвят и десен. Затова ако сте от жените, които не си представят да носят зелена чанта с черни обувки, този материал не е за вас. С останалите продължаваме към пролетно-лятната одисея на Valentino, която разказва за интересните комбинации между цветове и десени по дрехите и дамските чанти на бранда.

 


 

 


 

Търсеният ефект е нещо като модна мимикрия. И именно с този термин е описано и името на интересния дизайн и съвпаденията в десените между чантите и облеклата на Valentino. Колекцията Mime Bag е вдъхновена от разцъфващата пролет – подобно на тоалетите от модната линия.

 


 

 


 

Дамските чанти от серията са предназначени предимно за топлия сезон. Цветовете и десените по кожата освежават визията дори и останалата част от облеклото да не е със същата марка. Пролетната енергия на чантите е изместил един така отличителен за марката елемент – капсите по периферията на шевовете. Традиционното леко рок „звучене“ на дамските аксесоари този път е заменено от пролетните импресии. А хипнотизиращото видео, посветено на новите аксесоари Valentino може да видите в края на нашата публикация.

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Чанти с характер и настроения. Бихте ли си купили това бижу?

Броени дни остават преди да си купим H&M Conscious Exclusive

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени