На парти до Луната с THE TRACKERS

x

Творческото дуо Еда и Евгени познати като The Trackers ни представят своята интерпретация на сътрудничеството между H&M и Paco Rabanne.„Нашата сесия се вдъхнови напълно от самата колекция, която ни пренася в атмосферата на безумни парти в Ню Йорк. Решихме да я представим така, каквато е наистина – бляскава, с лека доза провокация, но в по-стилен, забавен и младежки вид“, споделят те.

The Trackers допълват, „За нас колекцията и творчеството на Жулиен Осена придават съвременен привкус на модата днес, съчетавайки носталгични елементи от 70-те и 80-те изразени с характерните черти на цялата история на бранда.“И наистина, работа на Осена съчетава сегашните тенденции с препратки към най-хитовите моменти от миналото на бранда. Този синтез на различни времена и стилове е нещо, което от известно време липсваше на модния поидум. Този разточителен купонджийски дух е и онзи бленуван ескейпизъм за много от нас – между джаз ерата, Studio 54 и пищните събития на „лошите момичета“ на 00-те.

Малко преди да стартира месецът на партитата получваме визии, които съчетават футуристичен дизайн със стилна изработка. Имаме елементи, които биха били приятно допълнение в гардероба ни за есено-зимния сезон, и които биха могли да ни служат вярно и в бъдеще.

Фотографии, арт дирекция, грим и стайлинг: The Trackers

Фотографии мъжки модел и асистент фотограф: Теодора Кръстева

Коса: Кристиян Милев

Модели: Амал и Евгени

Сет асистент: HatiArtista

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени