Нови приказни бижута от Армавени Стоянова

x

 


Достатъчно е да видиш бижутата на Армавени Стоянова, за да започнеш да гадаеш каква е самата тя – фина, прецизна, вълшебна някак фея. Сбъдва сънищата си от злато, перли и срамежливо проблясващи скъпоценни камъни. Създава изящни украшения, които ни карат да настръхваме и да мечтаем. За точно този пръстен и точно тази гривна. Точно сега.

Новата й мини колекция вече ни очаква в галерия Sabai на улица “Неофит Рилски” 63 в София. Вдъхновена е от филма “Нощта” на италианския режисьор Микеланджело Антониони и ни провокира да решим коя страна нощта ще извади на показ и коя сами ще изберем да остане скрита само за нас – щастливата или тъжната.

Колекцията се състои от 4 нежни бижута. Първи открадва сърцето и съня ни пръстенът “La Notte” (“Нощта”) – уникат, изработен от 18-каратово жълто злато и украсен със сапфир и бяла култивирана перла. Моделът “Gioia” (“Радост”) също е уникат от 18-каратово злато, декориран с гранат и бяла култивирана перла. Пръстенът “Si No Si” (“Да, не, да”) е изработен изцяло от 18-каратово злато. Финалът е запазен за гривната “Amorevole” (“Нежна”), която също може да бъде открита в галерия Sabai.

Засипваме с въпроси около колекцията Армавени Стоянова, но тя деликатно ги отклонява. Предпочита вместо да ни даде готов отговор, сами да усетим емоцията, която бижутата й носят. Така да бъде!

Текст:  Александра Тошева

Снимки: Яна Лозева

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Coffee talks

~Coffee talk~

Вероятно поне веднъж сте чували израза: „Твърде много книги, твърде малко време”, или може би самите вие често го изричате…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ