Нови приказни бижута от Армавени Стоянова

x

 


Достатъчно е да видиш бижутата на Армавени Стоянова, за да започнеш да гадаеш каква е самата тя – фина, прецизна, вълшебна някак фея. Сбъдва сънищата си от злато, перли и срамежливо проблясващи скъпоценни камъни. Създава изящни украшения, които ни карат да настръхваме и да мечтаем. За точно този пръстен и точно тази гривна. Точно сега.

Новата й мини колекция вече ни очаква в галерия Sabai на улица “Неофит Рилски” 63 в София. Вдъхновена е от филма “Нощта” на италианския режисьор Микеланджело Антониони и ни провокира да решим коя страна нощта ще извади на показ и коя сами ще изберем да остане скрита само за нас – щастливата или тъжната.

Колекцията се състои от 4 нежни бижута. Първи открадва сърцето и съня ни пръстенът “La Notte” (“Нощта”) – уникат, изработен от 18-каратово жълто злато и украсен със сапфир и бяла култивирана перла. Моделът “Gioia” (“Радост”) също е уникат от 18-каратово злато, декориран с гранат и бяла култивирана перла. Пръстенът “Si No Si” (“Да, не, да”) е изработен изцяло от 18-каратово злато. Финалът е запазен за гривната “Amorevole” (“Нежна”), която също може да бъде открита в галерия Sabai.

Засипваме с въпроси около колекцията Армавени Стоянова, но тя деликатно ги отклонява. Предпочита вместо да ни даде готов отговор, сами да усетим емоцията, която бижутата й носят. Така да бъде!

Текст:  Александра Тошева

Снимки: Яна Лозева

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сакото – любимата ни есенна униформа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ