Обувките, с които да догоним слънцето

x

Тази пролет е толкова променлива, че за трети път вадим окончателно прибраните топли дрехи. Вероятно и не само ние! В някаква закономерност се превърна сякаш – на всеки два слънчеви, да следват поне един студен ден, съпроводен с дъжд и вятър.  Може би пък сега ще извали, всичко което има да вали и есента ще бъде максимално дълга и топла. Вместо обаче да правим опити да изпреварваме времето и да прескачаме сезони, нека се върнем обратно в реалността. Така де – в пролетта!  И преди съвсем да заприлича това на синоптичен анализ на преходния сезон, то ще ви покажем  как да си набавим това, което ни липсва. В случая – слънце!Вече сме ви разказвали как да поканите слънцето трайно да се настани в гардероба, какво ще кажете сега да го обуете? Да, наистина! Чифт спортни обувки в наситен слънчев цвят освен удобство за краката, внасят и много настроение в ежедневието. А най-хубавото е, че се съчетават бързо и лесно с почти всичко. За да бъдем още по-убедителни ви предлагаме няколко примера, за това как могат да се носят жълти маратонки, с които най-сетне да догоним слънцето.Жълто и още жълто

Ще ви изненадаме ли, ако кажем че жълтото си отива изключително много с още жълто? Едва ли! Правилото, че един цвят се съчетава най-лесно със себе си, тук важи с пълна сила. Може да носите слънчевите спортни обувки, с всичко което се сетите в жълтата гама. Класически костюми, поли, чино панталони или пък флорални дълги рокли… да, всичко е позволено. Същото важи и за аксесоарите – жълта чанта, да, моля! И не, никога жълтото не е твърде много!

Шахмат, панда, пиано

Какво е общото между пиано, панда, домино, шахмат, зебра и ретро снимка? Отговорът е това, което се комбинира лесно и с жълтия цвят, или иначе казано – класиката от черно и бяло.

Може да съчетаете жълтите обувки с черно и бяло, както поотделно, така и заедно. Дали ще бъде черно кожено яке, бяла пола солей, пуловер, риза, рокля или пък универсалната комбинация от бяла тениска и черен панталон, възможностите не са безгранични, ами дори и отвъд безграничността. Правила – няма! Или може би има само едно – да не забравите да обуете чифт слънце, преди излизане.Колкото повече, толкова повече

Колкото бе стандартна предходната комбинацията от нещо черно-бяло с жълто, то толкова нестандартна е идеята да носите ярки маратонки с още по-ярък десен върху дрехите. И точно, заради това си заслужава да го направите!Съчетаването на тоалета с обувките може да бъде една идея по-сложно, защото полицветните принтове като цяло са капризни, но ако изберете десен, в който присъства жълто, то със сигурност няма да сгрешите. Друг вариант е да се абстрахирате изцяло от соларния цвят и да заложите на шарки, съдържащи в себе си бяло, синьо, светлорозово, бордо или керемиденочервено. Сещате се и за други подходящи комбинации? Не се колебайте да ги пробвате! А и да ни ги споделите, също.

„Д“… като доза деним

Трябва ли изобщо да включваме денима, та нали той не отказва компанията на никой цвят? Да видим – денимът го заслужава, маратонките го заслужават, жълтото го заслужава, значи трябва!

Факт е, че няма нещо направено от деним, което да не може да се съчетае с жълти маратонки (и с каквито и да е други маратонки, всъщност). А и какво по-лесно от това да вземеш доза деним, когато не знаеш какво да облечеш? Ами да вземеш доза деним + слънце!


Оказа се, че тук събрахме повече слънце, отколкото през последния месец. Не ви благодарим, облаци! Лятото обаче се показва зад ъгъла, а ние сме готови да носим слънцето. В косите, по тялото, в мечите… навсякъде и под всякаква форма!

Текст: Ани Георгиева 

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денят, според календара е празничен, а ние избираме да бъде и… цветен!

Ако сте пропуснали
Най-четени