Още мода и пролет от Ню Йорк

x


Лондон вече таи дъх в предстартова треска, но преди да се прехвърлим на европейска почва, е редно да закрием подобаващо и финалните дни от Седмицата на модата в Ню Йорк. Срещаме ви с най-силните акценти и колекции директно от подиума, за да надникнем заедно в сезон “Пролет 2018”.

Zadig & Voltaire поддържат блясъка и сексапила на ниво. Жонглират умело с прозрачен тюл, кожа и плетива. И посипват с пайети и кристали за разкош, където е нужно. Мини аксесоарите подсилват впечатлението, че моделите идеално се прехвърлят от ежедневен ритъм в парти режим. Черното и милитъри тоновете изобилстват, но се появяват и акценти в активнолилаво и свежозелено. Отива ѝ на пролетта да е цветна и женствена!
Австралийският полъх на Zimmermann по котешката пътека винаги е приятна тръпка. Ники Зимерман, дизайнерката на бранда, вплита в колекцията си вдъхновение от личен спомен за нейното семейство. Родители ѝ прекарват своя меден месец на Златното крайбрежие в Австралия, а тя се опитва да пресъздаде романтиката и красотата на това място от 60-те и 70-те. Долавяме хипи нотката в буфаните, високите талии и принтовете на цветя.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Елек от BURBERRY

Елек от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени