Първа порция бански за лято 2018

x


Няма нищичко, което да ни стои по-красиво от хубавия естествен тен. А за да се сдобием с него и да презаредим запасите си от витамин D, е време да се покажем на слънце. С или без мечтаното плажно тяло, всяка минутка на плажа е малък празник, който си заслужава подобаващия бански.

Знаем, че колекциите отдавна изпреварват сезоните си и беше въпрос на време да се заровим сред топ банските на сезона. И часът настъпи!

Всичко, което ни се носи, се пренася плавно и елегантно към пясъка и морето – много червено, много флорални изящества и ретро препратки. Готови сме да ги посрещнем в куфара си и да се отправим на изток с първия уикенд насреща ни.

Червеното наистина се настанява удобно на трона на абсолютните хитове за горещите месеци на 2018. Веднъж под формата на цели бански, които ни напомням за Лазурния бряг и югоизточните приказки на Франция. Друг път алените нюанси покриват бански от две части, които щедро разкриват извивки, форми и женственост, както сезонът подобава.

Червеното се появява и в компанията на бяло – заедно заформящи закачливо ситно каре, което ужасно отива на фона на сините вълни.

Десенът на точки също не помръдва от класацията ни с любими окраски за банския.

И райето, и едрото каре получават нужното внимание по страниците на модните библии и селекциите им със секси и атрактивни одежди за морски авантюри.Убийствените модели на родния бранд Sun Diva Swimwear


Едрите цветя – рози, божури и каквато още флора ви хрумне, не изостава сред мотивите фаворити при плажното облекло. И от банските пробягва и към робите и шаловете, които ни придружават до любимите плажове.

Долнищата с висока талия и целите модели бански с препратка към няколко десетилетия назад в миналото извайват фигурата и доминират сред дизайнерските предложения за летните дни.

Връзките и прорезите по банските оставят все по-малко на фантазията и все повече на показ и слънце. Персонално ние все пак се спираме на дизайни, които съчетават комфорт, добра визия, но и известна практичност. Колкото и да са модерни, някои от топ банските на сезона ни се струват в лек ущърб към красивия ни тен.

Лентите за коса, спортните козирки и всички вариации на плетените шапки ще бъдат задължителни за плажния ни антураж. Както и обемните чанти, готови да приютят света ни.

Текст: Сияна Заимова

Снимки:Fashion Gone Rogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вторник е ден за нови тенденции!

Ако сте пропуснали
Най-четени