Пътуване във времето с KNAPP Bridal 2017

x


На романтично пътуване из вековете и стиловете ни канят с първата си сватбена колекция дизайнерите от модна къща KNAPP. Предизвикателството да творят по една толкова експлоатирана тема каквато са булчинските рокли дизайнерите Антония Йорданова и Кристина Бъчварова пресъздават в седем модела шедьоври.

Как се ражда идеята за колекцията? „За времето, в което марката съществува, многократно получихме доверието на еднакво развълнувани, но много различни като тип и предпочитания жени. Общото между всички тях беше, че трябваше да кажат „да“ на някой, когото обичат, и че искаха да имат рокли, измислени, съобразени и създадени, специално за тях и техния ден. Именно затова първата колекция KNAPP BRIDAL създадохме с много вдъхновение за всички, които имат сватбени планове и ние също влизаме в тях.“Моделите привличат вниманието с изящната си конструкция, с оригиналността и ефектните акценти от бяла кожа, дело на дизайнера на бижута Марияна Рибарова («PAPIETA”). Всеки детайл от колекцията KNAPP Bridal 2017 е добре обмислен и перфектно изпълнен и носи характерния отпечатък на стила и века, които пресъздава: Ампир, Романтизъм, 80-те години… «За тази специална колекция използвахме дантели, различна по плътност и обработка естествена коприна, неопрен, памук, тюл и кожа. Запазихме характерни за нас елементи, силуети и разбира се, цялостната естетика на марката, без да се увличаме в прекомерна „празничност“. Вярваме и се надяваме, че всяка една от седемте реализации ще докосне много различни жени и ще ги накара да се усетят също толкова различни и много специални в деня, в който най-много заслужават и биха желали да бъдат такива.»

Рокли, с които ще блестите, но и които ще ви дадат свободата да танцувате и себеизразите. Кралица, фея или изкусителка – изборът на ро(к)ля е във ваши ръце!
Текст: Велиана Симеонова
Снимки: Диляна Флорентин
Моден дизайн и стайлинг: Антония Йорданова и Кристина Бъчварова
Моделиер-конструктор: Даниела Попова
Бижута и аксесосари: PAPIETA
Грим: Слав Анастасов
Коса: Георги Петков
Маникюр: Гергана Бангеева и Красимира Бахърова за CUCCIO България
Модели: Дея, Елеонора, Никол Д., Нора, Рея (Ivet Fashion) и Мария Митева (Visages MA)

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Влизаме в седмицата със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени