Последните думи на звездите за Карл Лагерфелд

x

 


Когато една легенда ни напуска не съществува рано или късно, не съществува правилен или очакван момент, а само буца в гърлото и равносметката – каква част у нас и у света един човек е способен да промени. Един човек, а всъщност – цяла вселена. Смъртта на Карл Лагерфелд ни потресе, както потресе и цялата модна и светска гилдия. Безмълвието замести всички въпроси “защо”. Превъртяхме като на лента пред очите си всички извънземни спектакли, които този човек сбъдна за нас. Всички уроци по стил, класа и естетика, които ни завеща с труда и отдадеността си. Не се сещаме за друг подобен пример в цялата история на модата, за кого работохолизмът означаваше тъждествено равно на съществувание и завет. Дивяли сме се на всичко, което се извайваше изпод ръцете, вниманието и насоките му. Респектирал ни е с всяка частичка от държанието си.

И не само нас.

Модният свят скърби. Ето и едни от най-затрогващите последни думи за Кайзера в социалните мрежи, коитo днес предизвикаха още сълзи в очите ни:

Донатела Версаче:

“Карл, твоят гений промени живота на толкова много, особено моя и този на Джани. Никога няма да забравим необикновения ти талант и неспирно вдъхновение. Винаги сме се учили от теб.”

Виктория Бекъм:

“Толкова болезнено тъжна съм да науча за тази загуба. Карл беше гений и винаги толкова мил и щедър към мен като човек и като дизайнер. Почивай в мир!”

Джиджи Хадид:

“Толкова съм съкрушена. Думите почти не ми стигат… Никога няма да има друг като Карл Лагерфелд. Всяка секунда, споделена с теб, беше чест, радост и вдъхновение. Иска ми се да можех да те прегърна за последно. Обичам те, Карл. Благодаря ти за всичко. Почивай в мир!”Даян Крюгер:

“Карл… не мога да ти опиша колко много означаваше за мен и колко ще ми липсваш. Никога няма да забравя колко мил беше към мен, никога няма да забравя смеха и въображението ни. Дойдох до Франция, за да те видя тази седмица и да запозная с дъщеря си… Сърцето ми е разбито, защото закъснях. Почивай в мир, обожавам те!”

Лили Алън:

“Ти ме караше да се чувствам като принцеса. Никога не разбрах какво видя в мен, но винаги ще съм ти благодарен  за подкрепата, която ти и Chanel ми дадохте през последните 15 години. Почивай в мир, Карл, ти беше истински гений и ще ни липсваш толкова много.”Текст: Сияна Заимова

Снимки:https://www.instagram.com/chanelofficial/; https://www.instagram.com/donatella_versace/.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени