Последните думи на звездите за Карл Лагерфелд

x

 


Когато една легенда ни напуска не съществува рано или късно, не съществува правилен или очакван момент, а само буца в гърлото и равносметката – каква част у нас и у света един човек е способен да промени. Един човек, а всъщност – цяла вселена. Смъртта на Карл Лагерфелд ни потресе, както потресе и цялата модна и светска гилдия. Безмълвието замести всички въпроси “защо”. Превъртяхме като на лента пред очите си всички извънземни спектакли, които този човек сбъдна за нас. Всички уроци по стил, класа и естетика, които ни завеща с труда и отдадеността си. Не се сещаме за друг подобен пример в цялата история на модата, за кого работохолизмът означаваше тъждествено равно на съществувание и завет. Дивяли сме се на всичко, което се извайваше изпод ръцете, вниманието и насоките му. Респектирал ни е с всяка частичка от държанието си.

И не само нас.

Модният свят скърби. Ето и едни от най-затрогващите последни думи за Кайзера в социалните мрежи, коитo днес предизвикаха още сълзи в очите ни:

Донатела Версаче:

“Карл, твоят гений промени живота на толкова много, особено моя и този на Джани. Никога няма да забравим необикновения ти талант и неспирно вдъхновение. Винаги сме се учили от теб.”

Виктория Бекъм:

“Толкова болезнено тъжна съм да науча за тази загуба. Карл беше гений и винаги толкова мил и щедър към мен като човек и като дизайнер. Почивай в мир!”

Джиджи Хадид:

“Толкова съм съкрушена. Думите почти не ми стигат… Никога няма да има друг като Карл Лагерфелд. Всяка секунда, споделена с теб, беше чест, радост и вдъхновение. Иска ми се да можех да те прегърна за последно. Обичам те, Карл. Благодаря ти за всичко. Почивай в мир!”Даян Крюгер:

“Карл… не мога да ти опиша колко много означаваше за мен и колко ще ми липсваш. Никога няма да забравя колко мил беше към мен, никога няма да забравя смеха и въображението ни. Дойдох до Франция, за да те видя тази седмица и да запозная с дъщеря си… Сърцето ми е разбито, защото закъснях. Почивай в мир, обожавам те!”

Лили Алън:

“Ти ме караше да се чувствам като принцеса. Никога не разбрах какво видя в мен, но винаги ще съм ти благодарен  за подкрепата, която ти и Chanel ми дадохте през последните 15 години. Почивай в мир, Карл, ти беше истински гений и ще ни липсваш толкова много.”Текст: Сияна Заимова

Снимки:https://www.instagram.com/chanelofficial/; https://www.instagram.com/donatella_versace/.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понякога всичко необходимо е само един тренчкот… и доза увереност!

Ако сте пропуснали
Най-четени