Prada x Adidas – мода и футбол

x


Първата футболна колекция между легендарните марки е факт. Тя преосмисля едни от най-известните модели на adidas чрез Linea Rossa на Prada. Сътрудничеството обединява иновации, изключителни материали и забележителна естетика чрез своя минимализъм. Специално проектирани версии на известните футболни обувки на adidas, комбинират изисканите нотки на Prada с високопроизводителните футболни технологии, характерни за adidas. Колекцията преосмисля трите водещи продукта на adidas – Predator Accuracy, Copa Pure и X Crazyfast.Създавайки цялостен дизайн в рамките на колекцията, всички обувки са с изработени от изящна кожа долна и горна част, използвайки материала по иновативен за футболните обувки начин. В колекцията се изразява смелата червена иконография на Linea Rossa, както и чиста монохромна основа в черно, бяло и сребърно.Създаден преди всичко за спорт на най-високо ниво, моделът X Crazyfast представя преработения оригинален силует, запазвайки леката структура и прозрачния визия, с които той е известен. Технологията SPEEDFRAME на adidas е включена в подметката, която е лека и проектирана за невероятно ускорение.

Моделът Copa Pure е поздрав към дизайнерските кодове на двата бранда, отразяващи се в архивите им. Неговата блестяща сребърна кожена горна част, синоним на Prada, е завършена с кожена платка на връзките – в знак на почит към обувките от миналото на adidas, и като символ на най-фините материали на Pradа, с които марката е известна.

Predator Accuracy е изработен за първи път от нубук, обвит във Fusion Skin, с фокус върху визалното представянето. Обувката е завършена в класическа черна цветова гама, прекъсната само от червената ивица на Prada Linea Rossa на езика и петата – която става прозрачна на подметката. Класическите шипове, така характерни за футболните обувки, са във формата на триъгълници, отново в чест на Prada.

Колекцията вече е налична на www.prada.comТекст: Fashion Inside

Снимки: Prada press room

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени