Празничното бельо, поредната ни страст

x

 


 

„Метаморфозата”, през която преминава женското тяло, когато от него падат дрехите, е подобна на онзи момент, в който се „ражда“ пеперудата в цялата си прелест. Разсъбличането и култа към полуголото женско тяло са възпяти в безброй стихове и песни. Бельото участва като част от общото цяло, винаги е лайтмотив и никога не пренебрегваме неговата значимост, за да се чувстваме именно жени.

 


 

 


Нужна ли ви е вълшебна пръчица, за да се превърнете в секси, романтична красавица или в предизвикателна, фатална жена? Нужно е само, предпразнично да направите един бърз тур по магазините за дамско бельо. Да включите в списъците си например нещо секси, нещо черно и нещо романтично, комбинация която може да променяте според предпочитанията си. Когато избирате тази толкова женска придобивка е добре да имате поне три критерия, около които да се заловите в избора си. Ключовите моменти са – цвят, декоративни елементи, дантела, релефни форми, цялостна форма и вид, подходящи ли са за новогодишния ви тоалет, шевове, материи и може би в магазина и вие ще се сетите за още нещо, което ви вълнува.

 


 

 


Деликатните форми на женското тяло са вдъхновението ни за тази специална и интимна обиколка по магазините. Намираме дамското бельо за изключително важен елемент от предпразничната ни подготовка. Не на последно място се обръщаме към вас дами с два призива. Обичайте телата си такива, каквито са, защото не размерите 90-60-90 ни правят красиви, а вътрешната красота и увереност, които струят от самите нас. И второ, препоръчваме ви стихотворението на Дамян Дамянов „Среднощна молитва”, за да онагледим и мъжката гледна точка за „метаморфозата”, през която преминава женското тяло, когато бива събличано.

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Интерпретация на класически костюм за понеделник.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ