Раят на дизайнерските аутлети

x

Има няколко дизайнерски аутлета по картата на Европа, за които си струва да ви разкажем. Ако стъпите в пределите им, рискувате да се сдобиете със сериозни открития на доста приятни цени.

Първата ни спирка е в Стокхолм – Аcne Archive. Archive е еквивалентът на outlet на шведския бранд Acne Studios. Намаленията, които ни посрещат започват от 50 процента и достигат шампионските 80. Бонусът е, че се намирате в родината на марката, а това означава, че по рафтовете наоколо може да намерите единични и уникални бройки, кацнали директно от дефилетата на местната модна седмица. Чувството да носиш дреха, която само и единствено ти притежаваш, винаги е приятно. Още една приятна изненада е наличието на доста размери, жокерът ни е да питате консултантите, ако не намирате своя.


Пренасяме се в Италия и поемаме на разходка с кола в посока Тоскана и The Mall. Който всъщност не е точно мол, а по-скоро комплекс от индивидуални аутлети на брандове като Gucci, Versace, Fendi и Moschino от италианска страна и други като Tom Ford, Lanvin и Alexander McQueen от международна. Намаленията от 30 до 50 процента преобладават, лимитираните модели на ексклузивни цени не са изключение и тук подсказваме, че никак не е трудно да прекарате цял ден в The Mall в лов на съкровища.
Най-хубавото си оставаме за накрая – Foxtown Factory Outlets в Мендризио, Швейцария. Повече от 160 дизайнерски аутлета на едно място, които ни съблазняват с намаления до 70 процента. Близостта с италианската граница обуславя наличието на изкушения от ранга на Prada, Valentino, Missoni и отново – Gucci и Versace. Foxtown Factory Outlets предлага и собствено казино за любителите на този тип емоции.


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Елек от BURBERRY

Елек от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Влизаме в седмицата със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени