Съвършената бяла рокля съществува!

x


Как си представяме перфектната бяла рокля? Нека опитаме със следната дефиниция – да бъде такава, че бихме могли да се омъжим с нея, а след два часа да ѝ сложим едни кубинки на Dr. Martens и да отидем на рок фестивал. След това да я приберем прилежно в багажа за морето и да бъде с нас на всеки коктейл, вечеря или парти, които изскочат в програмата ни. С други думи – желаем рядък екземпляр, който е съвършено красив, изпипан от дантелата до презрамката, женствен, нежен, но и с характер. Дълго издирвахме перфектната бяла рокля под лупа, преди да попаднем на бранда PNK Casual и да си кажем: “Това е, имаме го!”. Искаме закачалка по закачалка да си откраднем у дома цялата актуална колекция на тези великолепни хора, съумели да изваят модели и за принцесата, и за война, които носим у себе си в деликатен баланс.

Бялата дантела е нещо, за което трябва да се пише поезия, да се рисуват картини и да се разказват приказки. И да се носи с всичкото щастие и удоволствие, на които сме способни. PNK Casual прекрасно усещат това и създават една немислима естетика, която успява да развълнува, да очарова и да ни провокира да поискаме за себе си. Брандът се появява на бял свят през 2002 година и от ден 1 до сега се развива в съседна Румъния.

Мисията му е да създава дрехи, които стоят зад самочувствието ни и подчертават всичко, което самите ние сме – сбор от емоции, вътрешна и външна красота. А за да се чувстваме специални, модната къща държи на лимитираните колекции и ограничените бройки в тях. Качеството на материите и изработката не подлежи на коментар, защото се случва с особена грижа в собствената фабрика на PNK Casual.

За следващото си пътуване в Букурещ с дебели букви си записваме напомняне да посетим поне един от магазините на марката, да се докоснем съвсем буквално до нея и да подберем какво идва с нас, за да остане в колекцията ни. И да блести в съвършено бяло.
Текст: Александра Тошева

Снимки: PNK Casual

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Елек от BURBERRY

Елек от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени