Шаловете на нашата зима: с любов към студа

x


 

Зима без шал е като лято без бански! Тъй като отдавна спряхме да мислим за лятото, а прогнозата за времето е още по-красноречива, оставаме с мисълта за зимните аксесоари. Днес се хващаме за любимите шалове, малко шарени и непретенциозни. Модели като тези обикновено се продават на достъпни цени, което предполага, че бихме могли да си купим два-три  наведнъж, преди да утолим жаждата за разнообразие.

 


 

 

 


 

 

 


 

Напомняме ви, че шаловете с детски мотиви, всъщност са подходящи за всяка възраст. Трябва само да добавите подходящо палто, чифт ръкавици и сте готови за разходка в градски условия. Моделите, наречени „безкрайни шалове”, са интересни с това, че двата им края са свързани и представляват един топъл кръг, който може да увивате, както пожелаете, около врата си. 

 


 

 


 


 

Тенденцията, наложена от дизайнерите за тази зима, е шалът да бъде елементарен и обикновен, но да привлича окото. Това се постига с акцент в контраста между цветовете или използването на семпли шарки. При всички положения обаче е добре лисицата около врата ви да е нарисувана, отколкото истинска. Ако имате желание да сложите яка с косъм, бихте могли да изберете такава с необикновен цвят или черна. 

 


 


 

Разнообразието от форми и цветове е безкрайно. И каквото и да ви разкажем за шаловете, няма да е същото, като да излезете и да си купите един от най-близкия магазин. И ако все пак не ви се излиза, имайте предвид, че покупката на шал по интернет е една от най-безопасните. Може да си поръчате без притеснение, че няма да ви стане, защото повечето шалове са с универсални размери.

 


 


 

 


 


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността се крие в простотата…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ