Стилната зима на мъжете

x


Мъжката мода е област, която безкрайно много ни е интересувала. Винаги! Признаваме си всички пъти, в които сме открадвали по нещичко от гардероба на джентълмените. Вдъхновяващо е, когато видим добре облечен мъж на улицата. Мъжкият гардероб е особена територия, но веднъж попаднали там, определено можем да сътворим чудеса. Не е тайна, че понякога качеството и вниманието към детайла при мъжете е по-голямо, отколкото в женската конфекция. Обичаме добрите аромати, стилните съчетания, небрежните акценти.

Аутфитът на джентълмените, съчетан с възпитано държание и галантност към дамите, е ключът към всяко женско сърце. Факт е, че ще обърнем много повече внимание на мъж, облечен елегантно, отколкото на такъв, чийто аутфит по-скоро би ни отблъснал. И тук съвсем не говорим за скъп или луксозен тоалет, а напротив: за добра база, чиста риза, хубави джинси и връхна дреха. Повярвайте ни, дори някой да е облечен със сет от последна колекция, обноските са в пъти по-важни!Решаваме да си направим една дълга и вълнуваща  разходка из модните столици по целия свят и да отправим поглед към мъжката мода. Тя е мястото, към което винаги можем да се завърнем, след като идеите от женския ни гардероб са се изчерпали. Винаги сме казвали, че мъжкият стил е доста вдъхновяващ и ако трябва да бъдем честни, бихме заимствали цели аутфити. Елементите, които мъжете умело смесват в изключително елегантни тоалети, съвсем спокойно могат да ни послужат. Добре облечените джентълмени са способни да ни научат на така популярните и изчистени силуети и съчетанието на на пръв поглед несъвместими аксесоари.

Време е да „плакнем очи“ по все по-увеличаващия се брой на добре облечени мъже и по нашите ширини. Бяла тениска, деним, стилно леко палто или по-плътно такова (подходящо за по-хладните дни през ноември), са достатъчни за един стилен аутфит, с който мъжете могат да прекарат ден в офиса, да отидат на парти или да ни изведат на среща. Да ни отворят вратата на таксито и да ни поведат към един нов свят, пълен с красота…


 Текст: Теа Николова

Снимки: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени