Стилната зима на мъжете

x


Мъжката мода е област, която безкрайно много ни е интересувала. Винаги! Признаваме си всички пъти, в които сме открадвали по нещичко от гардероба на джентълмените. Вдъхновяващо е, когато видим добре облечен мъж на улицата. Мъжкият гардероб е особена територия, но веднъж попаднали там, определено можем да сътворим чудеса. Не е тайна, че понякога качеството и вниманието към детайла при мъжете е по-голямо, отколкото в женската конфекция. Обичаме добрите аромати, стилните съчетания, небрежните акценти.

Аутфитът на джентълмените, съчетан с възпитано държание и галантност към дамите, е ключът към всяко женско сърце. Факт е, че ще обърнем много повече внимание на мъж, облечен елегантно, отколкото на такъв, чийто аутфит по-скоро би ни отблъснал. И тук съвсем не говорим за скъп или луксозен тоалет, а напротив: за добра база, чиста риза, хубави джинси и връхна дреха. Повярвайте ни, дори някой да е облечен със сет от последна колекция, обноските са в пъти по-важни!Решаваме да си направим една дълга и вълнуваща  разходка из модните столици по целия свят и да отправим поглед към мъжката мода. Тя е мястото, към което винаги можем да се завърнем, след като идеите от женския ни гардероб са се изчерпали. Винаги сме казвали, че мъжкият стил е доста вдъхновяващ и ако трябва да бъдем честни, бихме заимствали цели аутфити. Елементите, които мъжете умело смесват в изключително елегантни тоалети, съвсем спокойно могат да ни послужат. Добре облечените джентълмени са способни да ни научат на така популярните и изчистени силуети и съчетанието на на пръв поглед несъвместими аксесоари.

Време е да „плакнем очи“ по все по-увеличаващия се брой на добре облечени мъже и по нашите ширини. Бяла тениска, деним, стилно леко палто или по-плътно такова (подходящо за по-хладните дни през ноември), са достатъчни за един стилен аутфит, с който мъжете могат да прекарат ден в офиса, да отидат на парти или да ни изведат на среща. Да ни отворят вратата на таксито и да ни поведат към един нов свят, пълен с красота…


 Текст: Теа Николова

Снимки: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени