Стилът на Ралф Лорън и в офиса ви

x

 

 


 

Той е един от онези дизайнери, които със всяка своя колекция надграждат изминалите стари. Почеркът му е един и същ, звученето на всяка следваща колекция ни напомня на предишните. Но този кръговрат се оказва печеливша карта за марката в модната „игра”, чиито изисквания са за традиция и характерен отличителен стил. Тази зима видяхме именно новата колекция с ретро английско звучене и харесахме дрехите във вечен стил, които си представяме да носим в работната атмосфера с голямо покритие от длъжностите, които вие, нашите читателки, заемате.

 


 

 


 

Видяхме сака и тренчове от вълна, нишките на която вървят в рибена кост или каре по връхната дреха. Цветовите комбинации са автентични за британската провинция и мъгливите утрини от острова. Една подробност, която забелязахме в ревюто, е че Ралф Лорън беше подпъхнал шала под блузите на момичетата. Идеята ни се стори интересна, а и изглежда привлекателна с оглед на това, че шаловете са ни под ръка, както и пуловерите, така че мислим да експериментираме. Комбинацията между светло сиво и лилаво е следващата толкова елементарна, но прекрасно изпълнена идея. И тъй като ние знаем, че когато се запътите към офиса искате да изглеждате добре, може да последвате красноречивите стилни комбинации като тази – лилави шал и ръкавици на светло сив фон. 

 


 


 

Разчупвайте делничната атмосфера с елементи от облеклото си, които да изпъкват. Разбираме колко „нажежена” е атмосферата на работното ви място, защото още сте на празнична вълна, но вече е януари, а вие може би имате нужда от един нов костюм. Купете си такъв в стил Ралф Лорън, изглеждайте в крак с модата и комбинирайте дните си с ретро излъчване и много модни находки независимо от професията, а в зависимост от доброто си настроение.

Още предложения може да видите тук!

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени