Сто нюанса кафяво

x

Есента и зимата са сезоните, през които обикновено сменяме лятната палитра и преминаваме на по-тъмната гама на любимите цветове. Вече разказахме за дигиталното синьо, както и за хитовете цветове през тази година.

Има цвят, обаче, чиито нюанси с всеки изминал сезон ни вълнуват все повече и повече. Много модни блогърки се кълнат в него и често го наричат „новото черно.“Да, близо е до любимите ни бежови палта, които са безспорното спасение всяка поредна зима. В прегръдката им се чувстваме удобно и уютно, а елегантният им вид само прибавя щипка финес, който е добре дошъл в предстоящите студени мигове.

Кафявото ни спасява и през следващия сезон. Ще бъде безспорен хит и то във всички нюанси. По-тъмно, по-светло, с кестеняв оттенък, приличащо повече на тъмнозелено или пък на красивата гама паднали есенни листа. Добре помним, че според един от най-любимите ни поети, именно пожълтелите листа носят страстите на лятото. След тази мисъл всички нюанси от тъмножълто до тъмнокафяво ни допадат още повече!

Стрийт стайлът го реши, кафявото ще присъства навсякъде и умело замества дори черното. Независимо от комбинацията. Кафявото пасва дори на червеното! И то перфектно. Комбинираме го с най-различни цветове, дори контрастни. Бяло, зелено, черно, светлите тонове на екрюто… Дали ще носите all brown или ще изберете само акцент в конкретния цвят, е въпрос на избор. Но модните повелителки обещават нещо повече от вълнуващо. Разбира се, фаворити ни остават палтата в кафяво. Във всички нюанси. Бяло поло, по-светъл панталон и чанта, която да успее да побира целия ни свят. Може би това е любимата ни зимна униформа.

Направихме внимателна селекция на уличната мода. Радарите ни засякоха изключителни примери за перфектната употреба на този малко по-особен, но прекрасен цвят. Затова, бъдете смели! И експериментирайте смело! Най-странната комбинация е тази, която предстои. Особено през 2019-та година.
Текст: Теа Николова

Снимка: Pinterest, Vogue, Elle

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Перфектният аутфит за работещи момичета!

Ако сте пропуснали
Най-четени