Сто нюанса кафяво за есента

x

Есента и зимата са сезоните, през които обикновено сменяме лятната палитра и преминаваме на по-тъмната гама на любимите цветове.

Има цвят, обаче, чиито нюанси с всеки изминал сезон ни вълнуват все повече и повече. Много модни момичета се кълнат в него и често го наричат „новото черно.“Да, близо е до любимите ни бежови палта, които са безспорното спасение всяка поредна зима. В прегръдката им се чувстваме удобно и уютно, а елегантният им вид само прибавя щипка финес, който е добре дошъл в предстоящите студени мигове.Кафявото ни спасява и през този сезон. Ще го носим отново и то във всички нюанси. По-тъмно, по-светло, с кестеняв оттенък, приличащо повече на тъмнозелено или пък на красивата гама паднали есенни листа. Добре помним, че според един от най-любимите ни поети, именно пожълтелите листа носят страстите на лятото. След тази мисъл всички нюанси от тъмножълто до тъмнокафяво ни допадат още повече!Стрийт стайлът отдавно го е решил, кафявото присъства навсякъде и умело замества дори черното. Независимо от комбинацията. Кафявото пасва дори на червеното! И то перфектно. Комбинираме го с най-различни цветове, дори контрастни. Бяло, зелено, черно, светлите тонове на екрюто… Дали ще носите all brown или ще изберете само акцент в конкретния цвят, е въпрос на избор. Но модните повелителки обещават нещо повече от вълнуващо. Разбира се, фаворити ни остават палтата в кафяво. Във всички нюанси. Бяло поло, по-светъл панталон и чанта, която да успее да побира целия ни свят. Може би това е любимата ни зимна униформа.

Направихме внимателна селекция на уличната мода. Радарите ни засякоха изключителни примери за перфектната употреба на този малко по-особен, но прекрасен цвят. Затова, бъдете смели! И експериментирайте смело! Най-странната комбинация е тази, която предстои. Особено през новия сезон.


Текст: Теа Николова

Снимка: Getty/ Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени