Street style находки от Седмицата на модата в Шанхай

x


Приключи и една от последните Седмици на модата – тази в Шанхай. Съпътстващият лек дъжд не успя да развали нито аутфитите, нито настроението на звездите на уличния стил. И тук, както в останалите модни столици, не липсват акценти. Основното усещане, което остава след тези комбинации, e това за настъпилата вече есен и плавния й преход към зимата. В уличния стил преобладават монохромните визии, тъмнозеленото, прозрачните материи, бомбърите. Всички комбинации сякаш оставят след себе си много лежерност, която всички мечтаем да постигнем.

Ние се влюбихме в дребните детайли на на пръв поглед доста серизоните визии. Златно токче като перфектен завършек на обувки с отворена пета, оувърсайз тренчкоти, цветни блузи под актуалните и този сезон сака на каре.

Да, и тук както при модните вдъхновения от уличния стил на Сеул, липсват италианския блясък и помозност. Аутфитите са по-различни, сякаш върху всеки сантиметър плат се е отпечатъл почерка на този, който го носи.Шанхай определено има на какво да ни научи. Понякога ни липсва смелост за експерименти, друг път залагаме на дрехи, с които знаем, че няма да сбъркаме. Всичко обичаме униформите (удобните дънки и широк пуловер, например) защото ни улесняват, особено сутрин. Но винаги, когато имаме малко повече време, можем да почерпим вдъхновение от тези добри стрийт стайл примери. Те са чудесно стъпало и отлична база за освежаване на визията. В тях, за наше щастие, участват повече basic елементи и по един основен аксесоар или цвят. Което не е толкова трудно за постигане!


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вторник е ден за нови тенденции!

Ако сте пропуснали
Най-четени