Street style от модната седмица на Ню Йорк

x


Визиите от улиците на американската модна столица са били тези, които са движели тенденциите напред. Все пак именно те правят костюмът от туид на Коко Шанел “must have”, когато французите са обърнали гръб на легендарната Mademoiselle. Американките продължават да диктуват тенденциите с индивидуалния си стил и през следващите няколко десетилетия. Хипи вълната от 70-те, големите бизнес рамена от 80-те, лежерните силуети през 90-те и хаотичните MTV визии на „милениума“.
[sow_more]

В последните няколко години нюйорската модна сцена се беше смалила в сравнение на своите „конкуренти“ в Европа. Въпреки това, уличният стил на този мегаполис никога не е спирал да дава свежи идеи на любителите на модата.

От флорални дълги рокли като на Кейти Холмс и модната диктаторка Ана Уинтур, до ултра-стегнатите кожени опции като на инфлуесърите Леони Хане и Каро Даур – гостите на Голямата ябълка продължават да поддържат здравословно разнообразие в избора си за визии.

Дизайнерите за есен-зима закачливо ни намигат с отстояващи аксеоари, които вече гордо се разхождат из улиците на Ню Йорк.

Дънките този сезон? Носим от глава до пети точно, като онази емблематична визия на Бритни Спийрс и Джъстин Тимбърлейк.

Ако италианките залагат на червеното като страстен и сексуален нюанс, то в Ню Йорк тази „тежка мисия“ я изпълнява черният цвят. Отворени деколтета, кроп топове, поли с ниска талия и къси рокли с дълги ръкави – ахроматичното вляства с пълна сила.

Най-важното, което да запомните от тези тенденции е, че американките залагат на индивидуализма като не се страхуват да носят дрехите по свой уникален маниер. За това – каквото и да решите да облечете, важнотo e да го носите с увереността на една съвременна Блейр Уолдорф.
Текст: Тереза Восканян

Снимки: Getty Images

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени