Надпиши си тениската! Writable T-Shirt е новото ни модно завоевание!

x


Ако има нещо, с което модата винаги успява да държи любовта ни към нея будна, то това са иновациите. И нестандартните ѝ изненади. Толкова отдавна се оглеждаме за нещо разчупено, което идеално да пасне на забързаното ни ежедневие и ето го и него, поднесено директно от работилницата за свежи идеи на студио MARCH от Вилнюс, Литва.

Те дават живот на новата ни любима Mood T-shirt. Тениска, която всеки ден се променя според настроението и фантазията ни. Съвършено лесно и ефектно. Тя пристига с пространство за писане или рисуване, наподобяващо черната дъска. На същия принцип – с тебешир, може да изпишете свое послание директно върху нея. Изчакайте 10 минути преди да я облечете, за да се фиксира по-добре. Тогава облечете и се забавлявайте на воля! След употреба изперете на 30 градуса или на ръка. Когато тениската е суха творческият процес може да продължи. Пишете отново – вашата уникална тениска е на линия, за да бъде пременена!

Комплектът включва t-shirt от 100-процентов памук, сет от тебешири в дизайнерска подаръчна кутия. Топ попадение за неочакван подарък или изненада за приятел. Но пък за нас беше удоволствие да си я подарим и сами. Каква по-хубава кауза от това да насърчим въображението си?

Веднъж изписваме върху тениската цитат, който ни е развълнувал, друг път само хаштага, който напоследък не ни излиза от главата (и телефона). Днес пък ще си нарисуваме върху нея слънцето, което така ни липсва в дните, удавени в дъжд. 

Mood T-shirt е идеята, която идеално пасва на куфарa с дрехи за приключения. И веднага я взимаме с нас при следващото пътешествие на хоризонта.

Свежо. Ефектно. И мега cool попадение.

Неслучйно влиза в селекциите на дизайн шоповете към едни от най-специалните места за дизайн и изкуство в Европа и света като Fondation Louis Vuitton и Centre Pompidou в Париж, MUDAC в Лозана и Museum of contemporary art в Чикаго.

Mood T-Shirt вече може да откриете и тук: https://fashioninside.bg/shop/

Приятно пазаруване!
Текст: Сияна Заимова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Няма нищо по-стилно от лошото време…

Ако сте пропуснали
Най-четени