Надпиши си тениската! Writable T-Shirt е новото ни модно завоевание!

x


Ако има нещо, с което модата винаги успява да държи любовта ни към нея будна, то това са иновациите. И нестандартните ѝ изненади. Толкова отдавна се оглеждаме за нещо разчупено, което идеално да пасне на забързаното ни ежедневие и ето го най-после и него, поднесено директно от работилницата за свежи идеи на студио MARCH от Вилнюс, Литва.

Те дават живот на новата ни адски любима Mood T-shirt. Това е тениската, която всеки ден се променя според настроението и фантазията ни. Съвършено лесно и ефектно. Тя пристига с пространство за писане или рисуване, наподобяващо черната дъска. На същия принцип – с тебешир, може да изпишете свое послание директно върху нея. Изчакайте 10 минути преди да я облечете, за да се фиксира по-добре. Тогава облечете и се забавлявайте на воля! След употреба изперете на 30 градуса или на ръка. Когато тениската е суха творческият процес може да продължи. Пишете отново – вашата уникална тениска е на линия, за да бъде пременена!

Комплектът включва t-shirt от 100-процентов памук, сет от тебешири в дизайнерска подаръчна кутия или пакет по избор. Топ попадение за неочакван подарък или изненада за приятел. Но пък за нас беше удоволствие да си я подарим и сами. Каква по-хубава кауза от това да насърчим въображението си?

Веднъж изписваме върху тениската цитат, който ни е развълнувал, друг път само хаштага, който напоследък не ни излиза от главата (и телефона). Днес пък ще си нарисуваме върху нея слънцето, което така ни липсва в дните, удавени в дъжд. 

Mood T-shirt е идеята, която идеално пасва на летния ни куфар с дрехи за приключения. И веднага я взимаме с нас при следващото пътешествие на хоризонта.

Свежо. Ефектно. И мега cool попадение.

Неслучйно влиза в селекциите на дизайн шоповете към едни от най-специалните места за дизайн и изкуство в Европа и света като Fondation Louis Vuitton и Centre Pompidou в Париж, MUDAC в Лозана и Museum of contemporary art в Чикаго.

А сега Mood T-Shirt вече може да откриете и в нашия FB магазин: http://bit.ly/2tpv0hP!
Текст: Сияна Заимова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Елек от BURBERRY

Елек от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени