TOMMY ICONS – иконичното разнообразие, което ни отива

x

От незапомнени времена светът е изграден върху стереотипи, които за щастие днес, в 21. век все по-успешно биват развенчавани, редом с предразсъдъците и стигмите, настанили се в почти всяка сфера от живота. Модната индустрия пък е една от големите сили, които успешно подпомагат този процес, благодарение социалната ангажираност и добри примери. Един такъв пример, за който вече неведнъж сме ви разказвали, е американският бранд – Tommy Hilfiger. Той се стреми неговите колекции да бъдат сцена за изява на всички, без значение от която и да е тяхна характеристика. Защото тя, модата, е за всички! Без ограничения.Още една стъпка към разширяване на границите на значението на модната индустрия е и есенната колекция на бранда за 2020, наречена TOMMY ICONS. Кампанията е вдъхновена от инициативата на марката Moving Forward Together, представляваща трибют за приемственост и етническо, расово и полово разнообразие. Екипът на Tommy Hilfiger приветства разнообразието, давайки възможност на хора от различни раси, възраст, полово самоопределение, етническа принадлежност и идентичност да припознаят себе си в моделите от колекцията.
TOMMY ICONS включва пъстролики глобални икони, които съпровождат феновете на марката през приключението на себеизразяването, като се уповават на своята автентичност. Tommy Hilfiger си партнира с редица модели и влиятелни личности, които са събрали в себе си духа на модерна Америка, умело съчетал концепцията за приемствеността с философията за гражданска инициативност.Колекцията по своята същност буквално може да бъде назована „Артистично вдъхновение”. Тя е своеобразна симбиоза между иконичния стил на университетите от Бръшляновата лига и леко сатиричното изобразяване на Дивия запад. Нещо като пресечна точка, откъдето започва вдъхновението, наситено с естетичните природни пейзажи в среднозападните щати. Иновативни модели от основната есенна колекция на марката са преобразени във възвишени и луксозни тоалети. Открояват се контрастни аутфити с комбинация от класическите за сезона карирани вълнени модели, комбинирани с ръгби дизайни, превъплътени в ярки, меки плетива. А за да бъде зимата още по-топла, комфортна, но и стилна – TOMMY ICONS са създали свръхобемни, пухени якета с десен омбре, които са готови елегантно да подчертаят нежността на женствения силует, изграден под тях с рокли и поли от изтънчени материи.
Защото от какво друго да се нуждае есенно-зимният сезон от малко каре, едно топло яке, и няколко нюанса стил?

Колекцията TOMMY ICONS вече може да бъде открита в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.


Текст: Ани Георгиева

Снимки: Tommy Hilfiger

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ