TommyXLewisXH.E.R. – тройно по-обещаващо добро бъдеще

x

По време на първото за десетилетието провеждане на Световните модни седмици Томи Хилфигер бе избрал да празнува идеята за лоялността – лоялност към това кой си, в какво вярваш и къде искаш да отидеш. Четвъртата съвместна колекция TommyXLewis, в която Хилфигер и Люис Хамилтън си партнират бе представена в Лондон и въплъщаваше именно тази споделена ценност – дума, татуирана и върху ръката на посланика на световната марка. Лоялност!

За локация на дългоочакваното шоу бе избрана галерията за съвременно изкуство Tate Modern в Лондон, а голямата изненада тази година беше певицата, носителка на Грами – H.E.R., която успешно добави своя почерк върху 12 уникални артикула, част от изразителната линия TommyXLewisXH.E.R.Традиционното шоу TOMMYNOW отведе публиката на едно незабравимо сетивно пътуване, по време на което освен неповторимите нови визии, екипът зад бранда бе избрал да отдаде почит и на устойчивостта и стремежът за оползотворяване на всеки ресурс. Достоен за отбелязване е фактът, че повече от 75% от дизайните в колекцията са съставени от по-устойчиви материали, сред които и рециклирани такива. Колекцията допълнително акцентира и над посланието „Стил за всички”, базирано на убеждението, че истински добрият стил изтрива всички граници по отношение на  пол, възраст, етническа принадлежност, форми и пропорции на тялото. Благодарение на всичко това TOMMYNOW успя  да се превърне в арена на многообразието, правейки своето смело и обосновано изявление, свързано с  това как трябва да изглежда модата в съвременния свят. Свидетелство за това бяха и различните, но толкова съвършено допълващи се модели, сред които Наоми Кембъл, Лука Сабат, Ленън Галафър, Уини Харлоу, Лоти Мос, Лукас Джагър, Джасмин Сандър, Алесандра Амброзио и много други.
Освен на подиума, разнообразие не липсваше и сред публиката, особено предвид факта, че Томи Хилфигер бе отправил ВИП покани към повече от 1000 души. На първите редове видяхме цяла плеяда от знаменитости, сред които Меган Трейнър, Били Портър, Алън Къминг, Мелиса Сата и Йоланда Хадид. Всички носещи Tommy Hilfiger, разбира се.Вероятно се очаква да кажем, че новата колекция на Tommy Hilfiger бе различна, но всъщност няма да го направим. Наистина имаше много цвят, смелост и недправеност, които спокойно могат да бъдат характеризирани като различни, но всъщност са така присъщи за бранда. Това просто бе поредната колекция, с която Хилфигер по креативен начин ни показа, че бъдещето е достойно за очакване…

Цялото ревю може да изгледате тук: https://fashioninside.bg/fashion/tommy-hilfigerТекст: Ани Георгиева 

Снимки: PR

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ