Този австралийски бранд ще ви събере очите!

x


В Австралия освен с плажове, палми и райско време, могат да се похвалят и с убийствена модна сцена. А на върха й достойно стои Ellery, топ брандът с фенове като Риана, Соланж Ноулс, Кейт Бланшет и още куп модни икони от сериозен калибър. Ключът към вече десетгодишния успех на марката се състои в прецизните кройки, седемдесетарското вдъхновение и слабостта към иновативни материи, сътворени в Италия и Швейцария преди да кацнат в Австралия и да се превърнат в хитови колекции.

Ellery се радва на горещо одобрение сред модните критици и често попада по страниците на добре познатите ни в световен мащаб модни библии. Всъщност самата му основателка, Ким Елери, започва кариерата си като редактор в модното списание Russh и по-късно се прехвърля към дизайнерското поприще. Но вече добре опознала бранша и желанията на публиката му. И това несъмнено спомага, за да се изстреля така бързо към върха и звездните си почитателки.

Неособено ласкавото време ни провокира да отправим поглед към бъдната есен и да надникнем в Pre-Fall колекцията на Ellery. Там ни завари черно-бяло господство, нарушавано само от спорадични nude включвания за затопляне на контраста. Големите обеми, свободните панталони и oversize ръкавите са ключови за серията от модели. Като за акцент са добавени масивни копчета, големи ципове и луксозна кожа с косъм. Ким Елери споделя, че в тази колекция е запечатала емоцията, която й носят песните на великата Нина Симон. А на нас всичко видяно ни носи само топли предчувствия за една разкошна есен.

 


Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени