Тренд радар: Наметалото в главната роля

x


Разказахме ви за палтото на сезона, дело на Max Mara, но ето че не само календарът, но и тенденциите се менят и имаме напълно нова звезда при връхните дрехи. Като че излязло от лентата на приказен Disney филм, наметалото е чисто новият герой на модната сцена. Посрещнете го топло, защото то ще ви пази от студа и ще ви превърне в героиня на собствената ви модна авантюра със зимните дни. 

Изберете си дали то да бъде монохромно в топъл или студен цвят, или да бъде покрито в принт на каре, райе или в монограма на любимите ви брандове като Fendi. И го носете щедро, където и когато пожелаете. С кукленска мини пола от туид или с прилепнал плътно по тялото, подходящ за сезона, ластичен панталон. Денимът във всичките му проявления и кройки също е повече от добре дошъл в компанията на наметалото.

Дължината му зависи напълно от пропорциите на тялото ви, както и от личните ви предпочитания. Модните марки са се погрижили да имате избор от изцяло скъсени вариации до съвсем макси модели, стигащи до самия ви глезен.

Носете го смело и с кецове, и със стилни боти на стабилен ток. Добавете му малко цвят или с шармантна барета, или с подобаваща чанта. Защо не и в малко по-нестандартна форма.

Не вярваме, че има друга дреха, която с такава лекота да ни приближава до всички супер герои от комиксите и големия екран. Но и наистина ни вдъхновява да експериментираме, да опитаме нещо различно и да се забавляваме в моден план!

Отделете си местенце поне за едно наметало и се отдайте на своята стилна приказка с него!


 Текст: Сияна Заимова

Снимки:https: Instagram @clairerothstein; @atoslombardiniofficial; @alexandralapp_; @yanadress; @osmanstudio; @ucine_a; @lookfabulous.forless; @rosaandthecity; @fashiioncarpet; https://www.elegantedge.com; https://aylinkoenig.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Всъщност място за тъга няма – колкото повече се отдалечава лятото, толкова по-вдъхновяваща става есента!

Ако сте пропуснали
Най-четени