Тренд радар: Пастели за принцеси

x


Въртележката на пастелите ни завъртя и няма слизане от нея. Цветовете ала “Малкото пони” и палитрата на млечните шейкове от детството ни завладяха сезона сякаш с едно щракване на пръстите. И водопадът от мента, лавандула и захарен памук се спусна във фийда ни в Instagram. После се намести удобно и върху рафтовете в гардероба ни. Посрещнахме пастелната бомба със съвършено одобрение. Защото с лекота я сливаме с денима, белите класики, плажното облекло и безгрижните дни близо до вълните. Кара ни да се чувстваме малко по-щастливи и много по-летни.

Най-лесният начин да добавим малко сочност в тривиалния аутфит, сглобен изцяло от basic съставки, е да спуснем поне един акцент в захаросаните нюанси на Барби. Обемна чанта с цвят на прасковен сладолед или слушалки в ментово са малкото намигване, което изцяло пренаписва визията ни. И ненадейно просто грейваме!Пастелите от глава до пети под формата на костюм в две части или дълга до земята рокля са сред абсолютните попадения, които задължително озовават в летния ни куфар за приключения и пътешествия. Спестяват ни доста време и чудене от хармонирането между горната и долната половина в облеклото. Време, което спокойно може да инвестираме в коктейли и приятно бъбрене. На това му казваме практични дрехи с ценен послеслов.

Късите панталони в неутрален цвят или от деним направо си просят един скъсен топ или тишърт в слънчевожълто или кукленскорозово. Картинката тотално се променя, а с нея и ние.

Пастелните цветове имат още едно неоспоримо предимство. Стоят дори още по-красиво в компанията на нежния слънчев загар по кожата.

Фините златни украшения, както и онези, които поне се доближават до блясъка на благородния метал, също отлично дорисуват летните аутфити в цветовете на бонбонената дъга. Просто добавете няколко деликатни гривни на китката, чифт по-масивни обеци или крехко бижу около врата. Но не всичко накуп! Изберете си един акцент.

Извадете пастелите и си нарисувайте лятото, за което отдавна мечтаете – цветно, смело и емоционално. Защото такова му и отива да бъде!Текст: Александра Тошева

Снимки:  https://www.instagram.com/roses_cloud/; https://www.instagram.com/matildadjerf/; photographs by Johan Holmquist, Permafrost Desigh Studio; https://www.instagram.com/alicedetogni/.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Четвъртък със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени