Тренд радар: Пастели за принцеси

x


Въртележката на пастелите ни завъртя и няма слизане от нея. Цветовете ала “Малкото пони” и палитрата на млечните шейкове от детството ни завладяха сезона сякаш с едно щракване на пръстите. И водопадът от мента, лавандула и захарен памук се спусна във фийда ни в Instagram. После се намести удобно и върху рафтовете в гардероба ни. Посрещнахме пастелната бомба със съвършено одобрение. Защото с лекота я сливаме с денима, белите класики, плажното облекло и безгрижните дни близо до вълните. Кара ни да се чувстваме малко по-щастливи и много по-летни.

Най-лесният начин да добавим малко сочност в тривиалния аутфит, сглобен изцяло от basic съставки, е да спуснем поне един акцент в захаросаните нюанси на Барби. Обемна чанта с цвят на прасковен сладолед или слушалки в ментово са малкото намигване, което изцяло пренаписва визията ни. И ненадейно просто грейваме!Пастелите от глава до пети под формата на костюм в две части или дълга до земята рокля са сред абсолютните попадения, които задължително озовават в летния ни куфар за приключения и пътешествия. Спестяват ни доста време и чудене от хармонирането между горната и долната половина в облеклото. Време, което спокойно може да инвестираме в коктейли и приятно бъбрене. На това му казваме практични дрехи с ценен послеслов.

Късите панталони в неутрален цвят или от деним направо си просят един скъсен топ или тишърт в слънчевожълто или кукленскорозово. Картинката тотално се променя, а с нея и ние.

Пастелните цветове имат още едно неоспоримо предимство. Стоят дори още по-красиво в компанията на нежния слънчев загар по кожата.

Фините златни украшения, както и онези, които поне се доближават до блясъка на благородния метал, също отлично дорисуват летните аутфити в цветовете на бонбонената дъга. Просто добавете няколко деликатни гривни на китката, чифт по-масивни обеци или крехко бижу около врата. Но не всичко накуп! Изберете си един акцент.

Извадете пастелите и си нарисувайте лятото, за което отдавна мечтаете – цветно, смело и емоционално. Защото такова му и отива да бъде!Текст: Александра Тошева

Снимки:  https://www.instagram.com/roses_cloud/; https://www.instagram.com/matildadjerf/; photographs by Johan Holmquist, Permafrost Desigh Studio; https://www.instagram.com/alicedetogni/.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени