Защо всички полудяха по чантите с перли?

x


Едно малко бижу, изтъкано от перлени мъниста, обикаля света и се настанява по ред на номерата в гардеробите на големите имена в модата и инфлуенсърските редици. Произведението е на британския бранд Shrimps. Екипът, който стои зад марката, обича да лансира сериозни попадения и fashion хитове, за които дълго  да се говори. Но тук, обзалагаме се, дори и не подозираха какъв бестселър се готви да им се случи. Социалните мрежи преливат от снимки, на които гордо позира чаровният им аксесоар.

Прочутата им чанта носи името Antonia и се предлага в няколко разцветки, коя от коя по-кукленски – с класически перли, с розови, със златни и дори в черно. Размерът ѝ попада в категорията златна среда – достатъчно голяма, за да побере всичко от първа необходимост като телефон, карти, червило и парфюм, но не прекалено голяма, за да тежи и да ни създава трудности в издирването на една или друга вещ, потънала в безкрая ѝ.Моделът неслучайно е обожаван от блогърки и богини на добрия стил. Малката перлена Antonia хамелеонски се преплита във всевъзможни комбинации. Веднъж ще я видите да придружава ефектни вечерни рокли и поли до земята за принцеси, друг път се впуска в градската джунгла до някое топло палто с цвят на карамел, а трети излиза за по коктейл с нещо далеч по-закачливо. 

Миксираме я с токчета, но уверено си позволяваме да я носим и с така модерните “грозни” кецове. Именно възможностите за безкрайни съчетания я издигат до статута на безапелационен хит вече няколко сезона.

Брандовете за масова мода като Mango, Topshop и още други побързаха да предложат много подобни модели, с което само затвърдиха позицията ѝ на must have придобивка.

За нас оригиналът на Shrimps си остава един и предпочитаме да заложим на него.
Текст: Александра Тошева

Снимки: Various Instagrams

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За добър старт на седмицата!

Ако сте пропуснали
Най-четени