Зимните рокли, които ще носим с удоволствие

x

Роклята представлява онази част от гардероба ни, която винаги ни служи като най-доброто спасение. Можем да я носим на официални вечери, на дни в офиса, на разходка, навсякъде! За нея са писани цели романи, вдъхновявала е любовни песни, най-красивите фотографии и какво ли още не. Роклята е манифест на женствеността, пир на всичко онова, което жената представлява. В общество, което прави всичко възможно да скрие женските черти и качества…

Когато говорим за рокли, често си представяме само лятото и плажа, нашето най-съкровено убеждище. Истината е, че роклите могат да живеят в гардероба ни целогодишно, а с малко повече фантазия от тях се получават приказни тоалети. Именно затова днес се фокусираме върху роклите с дълъг ръкав. Истинското спасение за скучните зимни дни. Както вече споменахме, зимата често ни тика към еднообразие и използване на едни и същи дрехи от наличните. Но истината е, че роклята е в състояние да преобрази всеки един аутфит и да ни накара да се чувстваме повече от добре. Има летни рокли, които с подходящите аксесоари се превръщат в зимни. Има и такива, които са с дълъг ръкав и може би не разкриват максимума от женствеността ни, но за сметка на това са комфортни, удобни и различни от обичайната зимна униформа!

Дали ще са на цветя, ултра къси или макси размер, важното е да са удобни, топли и с дълги ръкави. Тогава зимата изглежда много по-поносима, а аутфитите – далеч по-вълнуващи. Добавяме добро палто или кожено яке и тоалетът е завършен! Без значение дали ще прекараме поредния ден, изпълнен със срещи или ще завършим вечерта с театър, например.

Взехме пример от най-добрите стрийт стайл примери и едно е сигурно. Дебелият и плътен чорапогащник е враг, а голите крака са на пиедестал. Да, знаем, че температурите по нашите ширини не го позволяват. Именно затова избираме максимално фин чорапогащник или високи ботуши. Роклята ще свърши всичко останало!
Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ciao, понеделник! Готови сме за модни приключния!

Ако сте пропуснали
Най-четени