Зимните рокли, които ще носим с удоволствие

x

Роклята представлява онази част от гардероба ни, която винаги ни служи като най-доброто спасение. Можем да я носим на официални вечери, на дни в офиса, на разходка, навсякъде! За нея са писани цели романи, вдъхновявала е любовни песни, най-красивите фотографии и какво ли още не. Роклята е манифест на женствеността, пир на всичко онова, което жената представлява. В общество, което прави всичко възможно да скрие женските черти и качества…

Когато говорим за рокли, често си представяме само лятото и плажа, нашето най-съкровено убеждище. Истината е, че роклите могат да живеят в гардероба ни целогодишно, а с малко повече фантазия от тях се получават приказни тоалети. Именно затова днес се фокусираме върху роклите с дълъг ръкав. Истинското спасение за скучните зимни дни. Както вече споменахме, зимата често ни тика към еднообразие и използване на едни и същи дрехи от наличните. Но истината е, че роклята е в състояние да преобрази всеки един аутфит и да ни накара да се чувстваме повече от добре. Има летни рокли, които с подходящите аксесоари се превръщат в зимни. Има и такива, които са с дълъг ръкав и може би не разкриват максимума от женствеността ни, но за сметка на това са комфортни, удобни и различни от обичайната зимна униформа!

Дали ще са на цветя, ултра къси или макси размер, важното е да са удобни, топли и с дълги ръкави. Тогава зимата изглежда много по-поносима, а аутфитите – далеч по-вълнуващи. Добавяме добро палто или кожено яке и тоалетът е завършен! Без значение дали ще прекараме поредния ден, изпълнен със срещи или ще завършим вечерта с театър, например.

Взехме пример от най-добрите стрийт стайл примери и едно е сигурно. Дебелият и плътен чорапогащник е враг, а голите крака са на пиедестал. Да, знаем, че температурите по нашите ширини не го позволяват. Именно затова избираме максимално фин чорапогащник или високи ботуши. Роклята ще свърши всичко останало!
Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Съмнението е убиец. Просто трябва да знаеш кой си и за какво се бориш.

Ако сте пропуснали
Най-четени