Втора седмица Fashion Hunter или какво се случи и коя е победителката?

x

Есента е сезон на цветовете, на новите модни идеи и на многото обиколки из магазините. Смяната на времето се отразява и на модните решения, които по това време на годината се лутат между летните рокли и любимите ни пуловери. Именно защото обичаме този сезон, заради променливата му природа, и тази седмица ще продължи да ни интересува Вашата модна гледна точка в играта Fashion Hunter. Интересуваме се и от начина, по който се стараете да обличате дните си.

През изминалата седмица не всички участнички в играта се престрашиха да ни изпратят снимка, на която да видим есенната атмосфера, и как дрехите импонират на смяната на сезоните. Снимките, които се бориха за наградата, са правени предимно в домашна атмосфера или в затворени пространства, което ни кара да Ви насърчим другата седмица да излезете навън и да се снимате на фона на хубавата есен и, разбира се, да се забавлявате още повече.Янина ни показа нюанси на розовото по обувките и панталона с десен от много рози. Стил, който напълно пасва за разходка пред Народния театър в София, където всъщност тя е запечатала своята визия на градско момиче.Жълтото беше цветът на отминалото лято, големите бижута също не отстъпваха на модните тенденции, а визията на Екатерина е в унисон с днешното ни цветно настроение. Ето как може да прехвърлим лятото в есента – запазваме усмивките си и обличаме нещо жълто, защо не?!Калина ни изпрати в друга посока- малко по-зимна и романтичнa. Плетивата всъщност са актуални всяка зима, но сега, когато още не сме посегнали към тях,  ни се иска топлото време да продължи още малко и да не предизвикваме снежните сутрини толкова скоро.Александрина е запечатала една своя разходка навън със сако в цвят фуксия и лице без излишен грим. Естественото излъчване ни харесва, но другия път искаме да видим снимка в цял ръст и с какво е комбинирала този свеж цвят от кръста надолу.

Победителката тази седмица ни остави с противоречиви чувства – не защото не харесваме смелите модни решения, а защото според нас шалът не е модно облекло сам по себе си. Той е аксесоар, който всъщност обожаваме, но обикновено избягваме да го носим на голо и го комбинираме с дрехи, за да има какво да допълва, каквато му е изконната функция. Нашият призив към всички Вас, модни момичета, е да се обличате стилно, елегантно и да не разчитате на грубия сексапил, ако не за друго, то поне да не оставяме творчески настроените любими дизайнери без повод за смислена работа. Да, според нас, шалът на голо не е добро модно решение! Макар и леко смутени, се съгласяваме с Вашия избор. Това са правилата на играта и Вие избирате… А през новата седмица Ви пожелаваме много модни вдъхновения, стил и елегантност, които да Ви съпътстват и да правят красив всеки Ваш ден!

FASHION HUNTER от изминалата седмица може да видите тук: Last Week

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени