Втора седмица Fashion Hunter или какво се случи и коя е победителката?

x

Есента е сезон на цветовете, на новите модни идеи и на многото обиколки из магазините. Смяната на времето се отразява и на модните решения, които по това време на годината се лутат между летните рокли и любимите ни пуловери. Именно защото обичаме този сезон, заради променливата му природа, и тази седмица ще продължи да ни интересува Вашата модна гледна точка в играта Fashion Hunter. Интересуваме се и от начина, по който се стараете да обличате дните си.

През изминалата седмица не всички участнички в играта се престрашиха да ни изпратят снимка, на която да видим есенната атмосфера, и как дрехите импонират на смяната на сезоните. Снимките, които се бориха за наградата, са правени предимно в домашна атмосфера или в затворени пространства, което ни кара да Ви насърчим другата седмица да излезете навън и да се снимате на фона на хубавата есен и, разбира се, да се забавлявате още повече.Янина ни показа нюанси на розовото по обувките и панталона с десен от много рози. Стил, който напълно пасва за разходка пред Народния театър в София, където всъщност тя е запечатала своята визия на градско момиче.Жълтото беше цветът на отминалото лято, големите бижута също не отстъпваха на модните тенденции, а визията на Екатерина е в унисон с днешното ни цветно настроение. Ето как може да прехвърлим лятото в есента – запазваме усмивките си и обличаме нещо жълто, защо не?!Калина ни изпрати в друга посока- малко по-зимна и романтичнa. Плетивата всъщност са актуални всяка зима, но сега, когато още не сме посегнали към тях,  ни се иска топлото време да продължи още малко и да не предизвикваме снежните сутрини толкова скоро.Александрина е запечатала една своя разходка навън със сако в цвят фуксия и лице без излишен грим. Естественото излъчване ни харесва, но другия път искаме да видим снимка в цял ръст и с какво е комбинирала този свеж цвят от кръста надолу.

Победителката тази седмица ни остави с противоречиви чувства – не защото не харесваме смелите модни решения, а защото според нас шалът не е модно облекло сам по себе си. Той е аксесоар, който всъщност обожаваме, но обикновено избягваме да го носим на голо и го комбинираме с дрехи, за да има какво да допълва, каквато му е изконната функция. Нашият призив към всички Вас, модни момичета, е да се обличате стилно, елегантно и да не разчитате на грубия сексапил, ако не за друго, то поне да не оставяме творчески настроените любими дизайнери без повод за смислена работа. Да, според нас, шалът на голо не е добро модно решение! Макар и леко смутени, се съгласяваме с Вашия избор. Това са правилата на играта и Вие избирате… А през новата седмица Ви пожелаваме много модни вдъхновения, стил и елегантност, които да Ви съпътстват и да правят красив всеки Ваш ден!

FASHION HUNTER от изминалата седмица може да видите тук: Last Week

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени