Годишен хороскоп за 2021г.

x

ОВЕН

Водеща тема за повечето от вас през 2021 година ще бъде да стабилизирате вашите финансови постъпления и да ги подобрите, а това ще зависи пряко от вашето обкръжение.

По различни поводи ще ви се налага да се доказвате повече в колектив, причините за това могат да бъдат, че вашите честолюбиви амбиции ви отвеждат в позиция, която изисква да бъдете социално по-активни, да заемете лидерски позиции, да оказвате влияние на много хора, а в друг случай – вие променяте вашата среда, а така по един естествен начин отново ще ви се налага да утвърждавате вашия авторитет сред другите, защото това ще ви гарантира по-успешно бъдеще…

При всички случаи през 2021 година вие действително ще разширите вашите контакти, ще създадете много нови и полезни връзки, не е изключено в близкото ви обкръжение да се появят личности, които са по-възрастни или пък власт имащи, вид благодетели или сътрудници, които ще ви помагат, с които ще можете да обедините усилия и да направите своеобразен скок напред и нагоре в едно по-светло бъдеще. Същевременно обаче, може да се появят и персони, които да поставят пред вас по-високи изисквания, които вие трябва да надскочите, за да избегнете загуби – чисто финансови, но може и морални.

От вас ще се изисква да действате доста гъвкаво, препоръчително е да избягвате конфронтации с хора, които могат да ви нанесат щети или пък по-внимателно да избирате вашето обкръжение, защото в него могат да се появят лица, които действително ще точат ресурсите ви, ще ви дават грешна посока и т.н. Явно, едно от водещите условия за вашия просперитет през 2021 година е внимателно да избирате кого допускате към себе си, какъв е подходът ви към онези, които влияят на благосъстоянието ви и вие трябва да бъдете доста гъвкави и креативни в тази посока, за да излезете победители, а не обратното.

Въпреки всичко не бива да забравяте, че пък ще има личности, които действително ще се превърнат в мост към вашите успехи и които трябва да откриете, задържите и т.н., така че това е една от първите стъпки към успеха, но тя трябва да е контролирана и добре премислена. Кой ви нанася щети и на кого можете да разчитате, така че да се превърне във ваш благодетел – разбирате още през януари и февруари на 2021 година.

През тези месеци на вашите ви се налага да защитавате интересите си над средното ниво, правилно избраната стратегия и по гореописания начин ще определи в значима степен вашата материална сигурност и  не само за тези два месеца, а и за идните, вероятно до края на годината случващото се сега ще има своето отражение…

Така че насочвайте внимателно, обединявайте личности с едни персони, а други – отстранявайте или подхождайте към тях внимателно и целесъобразно. През март и април вашата социална активност ще нарасне в пъти. През тези месеци вие действително ще създадете много нови контакти, това може да бъде следствие на вашите собствени усилия, но и на вид енерция, която ще привлече към вас нови и енергични, инициативни личности, които ще са повод за много повече възможности пред вас. Създадени и утвърдени контакти през март и април ще са ви изключително полезни и ще се превърнат в повод за много повече възможности, дори над средното ниво, повече на колкото си се надявате… Пак е полезно и вие съзнателно да усилите тази тенденция…

Всичко по-важно което имате да постигате, трябва да го извършите до май месец 2021 година, дотогава предстоят бурни събития, които се провокират от околните, които ви влияят, от вашите контакти, общителност и т.н.

На 10 юни предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще ви даде право на едно голямо ново начало, което пак така ще засегне вашите контакти и среда на съществуване.

Всъщност, това ново начало ще бъде свързано с онова, което вече е стартирало в началото на годината, но сега ви дава право на втори опит, така че да заздравите някои създадени вече връзки, но и да прекратите онези, които нямат бъдеще, също да промените нещо в начина, по който създавате вашите контакти…

Част от тенденциите ще се движат повече по инерция, а други вие ще може да насочвате. Ако някой си отиде от живота ви през това време, не бива да съжалявате, защото той ще бъде източник повече на загуби, отколкото на ползи. Май и юни някои от вас могат да се захванат с ремонти, правени с битови и имуществени въпроси.

През втората част на юни и през юли, през първата част на август – предстоят много бурни събития, които ще засегнат вашите взаимоотношения. Лятото обещава да бъде доста емоционално, цветно, изпълнено със силни страсти, няма да ви липсва внимание и компания, но чистката на ненадеждни връзки ще продължи, както и шансовете да създавате нови и по-надеждни отношения.

През втората част на август и през септември, ще се опитате да укротите силните страсти, които кипят в душата ви и да се насочите към по-практични задачи, които явно изостават, през това време ще може да сложите своеобразен ред в хаоса.

През втората част на септември и през октомври – ако все още сте сами, ще може да срещнете партньор, който е доста енергичен, интересен и с който ще може да имате доста добри и перспективни отношения. В друг случай това е подходящо време да заздравите вашите настоящи връзки, да изчистите евентуални, недоразумения да разширите вашето влияние и популярност. През ноември и декември – всички полагани усилия до този момент и зададени вече тенденции се утвърждават, това може да е повод за радост или необходимост да прелистите много страница.

ТЕЛЕЦ

През 2021 година повечето от вас ще извършат знакови промени, които касаят техния социален статус. Едни ще направят пробив в кариерното си развитие, ще зададат едно голямо начало в този сектор от живота си и колкото са по-големи амбициите, съответните инициативи в тази посока, толкова по-далеч ще може да стигнете, а трансформациите ще са за години напред.

В друг случай – промените ще засегнат вашите партньорски отношения, така че едни от вас ще сключат брак и ще се обвържат, но вероятно ще има и такива, които ще прекратя твоите брачни отношения…

Важно е да се спомене, че по-голяма част от преобразуванията са провокирани от вас самите, тоест вие ги възбуждате и задействате. Причините за тези ваши действия може да бъде предел от търпение, който вече е изчерпан и който ви подтиква да действате крайно, рисково, така че да преобразите начина си на живот.

В други случаи това са собствените ви повишени амбиции или пък външни обстоятелства, които ви подтикват да реагирате, за да защитите интересите си или пък за да не пропуснете някои шансове, които застават на пътя ви. През януари и февруари повечето от вас ще почувстват силен прилив на адреналин и енергия, желание да разчупите статуквото, да действате изненадващо, крайно така че действително да смените декорите си на съществуване.

Ако всичко е добре премислено, тогава няма проблем, вие ще завъртите колелото на съдбата си и това ще бъде в правилна посока. Ако нямате ясна цел, която да сте визуализирали и то в по-далечна перспектива на развитие, тогава вашите рискови действия ще имат точно обратен и бих казала разрушителен ефект, така че много трябва да внимавате в каква посока влагате тази мощна енергия, за да бъде тя във ваша полза, а не обратното. Въпреки всичко през януари и февруари мнозина ще се почувстват крайно нетърпеливи, ще се борят за своето място под Слънцето, ще отстояват правата и интересите си енергично, понякога агресивно.

Аспектацията на звездите е такава, че от вас ще се изисква повече стратегия, бих казала да разчитате на себе си, иначе въвличането в конфликти и преминаването на определени граници ще има обратен от очаквания резултат.

През януари и февруари предстоят знакови събития, които действително ще преобразят вашия живот, както казах вече вие ще имате честта да ги направлявате в значима степен, това е сила, но и отговорност… През март и април всички усилия, които сте полагали до този момент ще започнат да се материализират и това са отлични месеци, през които вие може да повишите доходите си, да получите повишение и да израстете в кариерното развитие, ако това е невъзможно, тогава ще потърсите и ще намерите нови източници за печалба, които могат да се окажат дългосрочни и доста позитивни за вас. През май и юни, вашата социална активност ще продължи да расте, вие ще си служите с думите като с оръжие, за да печелите битки, за да утвърдите мнението си, идеите си, за да се справите с евентуално повишена конкуренция или изисквания към вас.

Колкото сте социално по-активни, преговаряте за интересите си, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртите някои предизвикателство в полза. Възможно е да привлечете на ваша страна енергична личност, която да ви е доста полезна и да ви помага на различни нива.

На 10-ти юни предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще обнови вашите източници за печалба и материално състояние.

Съвсем ново начало едва ли е възможно, но ще имате право на втори опит – да си върнете нещо изгубено, да наваксате с пропуски, които влияят на финансовото ви благополучие, да повлияете по-позитивно на благосъстоянието си като се възползвате от възможности, които вече са били на пътя ви, но сега отново се възвръщат. В друг случай, ако сте в дълг – пак така ще трябва да се разплатите през следващите няколко месеца…

През втората част на юни, през юли и до средата на август, ще ви се налага да се справяте с въпроси, които касаят недвижимо имущество, местоживеене, семейни казуси, изчистване на евентуални недоразумения между вас и членове на семейството.

Вероятно не всичко ще протича гладко, ще ескалира известно напрежение, което ще ви мобилизира, но ще бъде във ваша власт да насочите тези приоритети във ваша полза. Втората част на август и през септември – вие можете да заздравите сърдечни връзки, а ако сте сами да срещнете любовта. През това време по различни поводи получавате сърдечна радост и удовлетвореност.

През октомври и ноември – получавате шансове да утвърдите вашите позиции на работното място, можете да направите пробив в кариерното си развитие или усилия които сте полагали до този момент – ще започнат да дават своите резултати и трайно ще повишат доходите ви или ще ви изкачат по йерархичната стълбичка.

През ноември и декември събитията се движат почти по инерция, но за повечето от вас това ще означава изкачване на по-високо социално ниво  или прелистване на нова страница…

 

БЛИЗНАЦИ

През 2021 година вие ще имате уникални шансове да разчупите границите на възможното пред себе си, да израстете, да разширите хоризонтите си на развитие в посока на собствените си високи и мечти и желания. В тази посока ще се появяват хора, които ще ви стимулират да се развивате, ще ви подават ръка, ако се нуждаете от такава подкрепа. Повечето от вас ще разширят своето влияние или ще излязат извън рамките на познатото, традиционното с нови контакти, които ще създадат и които ще бъдат много полезни.

Вие ще привличате на ваша страна влиятелни или властимащи личности, в друг случай това ще бъдат високо квалифицирани персони или такива, които са извън в близкото ви обкръжение. Мнозина ще изпитат желание да пътуват или да променят средата си на съществуване и подобни премествания ще се оказват дълготрайни и перспективни. Други пък ще заложат на повишаване на своите знания, квалификация и това също ще се окаже доста полезно начинание, задаващо едно голямо ново начало, което ще прораства години напред.

И така, звездите в значима степен ще бъдат на ваша страна през 2021 година, вие ще почувствате глътка въздух, която ще ви дава повече свобода, усещане, че голяма част от събитията и перспективите на развитие ще зависят от вас самите, но и от увеличаващата се подкрепа от конкретни хора, които ще са добронамерени, ще получавате одобрение и помощ, ако се нуждаете от това. Въпреки всичко, част от плановете ви през януари и февруари ще изискват по-голяма адаптивност, могат да се сблъскват с някои трудности, които са се натрупали в миналото като неразрешен въпрос, който играе ролята на своеобразна спирачка.

През януари и февруари от вас ще се изисква да се справите с тези натрупани в миналото и неразрешени казуси, които спират развитието ви напред и нагоре.

Това може да се случи като подходите по един доста оригинален и нетрадиционен начин  към съответните предизвикателства, а в друг случай – през януари и февруари ще оставите в миналото идеи и проекти, хора и обстоятелства, които явно нямат място в бъдещото ви развитие и вече са изчерпани. Ще имате много силни подсказки в тази посока, част от тях дори ще бъдат изненадващи, все едно нещо е действало зад гърба ви или е извън контрола ви, все едно няма сили да продължи напред… Каквото и да е, през януари и февруари вие ще направите своеобразна чистка и ще се разделите с онова, което е изгубило своя смисъл, това може да стане спонтанно и по външни причини, но може да стане и по ваше собствено желание, нетърпение да направите рязък завой в живота си. Но не бързайте, оставете събитията през януари и февруари да се движат повече по инерция, а вие да се възползвате от шансове, да отстранявате всичко ненужно, носещо щети или напрежение. През март и април  вашата инициативност в значима степен ще се покачи – това са месеци, през които вие ще можете да направите пробив в избраното от вас направление. Всичко ще ви се получава с по-голяма лекота, вашата популярност ще расте, ще се появяват нови хора, енергични и инициативни, които ще ви подкрепят, особено, ако се нуждаете от това. Повишената ви социална активност, изказване на идеи, създаване на връзки – ще се оказват много полезни през това време, подчертано – пътувания и общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение, също влиятелни или властимащи персони… През май и юни – водеща тема за вас е финансовото благосъстояние, ще полагате много усилия, за да го стабилизирате или за да привлечете онова, което най-силно желаете… На 10-ти юни предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще означава голямо ново начало за вас самите…

Най-силно ще усетят това ново начало родените на 10-ти и 11-ти юни, които действително ще направят една малка революция в живота си, останалите също ще обновят приоритетите си, ще променят нещо в себе си, целите които си поставят… Важно е в каква посока ще влеете тази мощна енергия, защото тя ще зададе Вектор на развитие за останалата част от годината, а може и много по-дълго. През втората част на юни, през юли и  първата част на август вие водите много емоционални разговори, социалната активност е значима и над средното ниво, това е бурен период за вашите връзки и обществено положение.

Причините могат да бъдат различни – премествания, собствената ви повишена социална активност, прекратяване на едни договори или създаване на други, също заздравяване на едни контакти, но и прекъсване на ненадеждните…

Информационният поток е много усилен и е повод да надникнете в по-далечното бъдеще относно социалния си статус, възможности и предстоящи промени… Сега вие ги насочвате и по гореописания начин. През втората част на август и през септември вие ще имате нужда да намалите темпото, може би да обърнете повече внимание на близките си, на семейството си или да се справите с битови и имуществени казуси…

Октомври и ноември са напълно позитивни за вас, през това време все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви… През ноември ежедневието забърза своя ритъм, предстоят развръзки, които и през декември ще увенчаят с успех всички полагани от вас до този момент усилия, които преобразяват средата ви и позициите, които заемате в обществото, това ще се превърне в повод за нови и по-високи предизвикателства през 2022 година…

 

РАК

2021 година е силно трансформираща за повечето от вас. Вие ще можете да промените материалното си състояние и то в положителна посока, но следствие на подкрепа и одобрение, които получавате от страна на партньори и лични или делови, в друг случай – при активно взаимодействие с финансови институции или пък реализация в такива, също държавни или силови органи…

При всички случаи, от вас ще се изисква да привлечете на ваша страна благодетел или своеобразна опека от хора, които влияят на благосъстоянието ви. Колкото повече действате по гореописания начин, толкова повече ще нарастват шансовете да се сдобиете с нещо значимо и да преобразите материалното си състояние.

В друг случай – през 2021 година вие ще можете да уредите имуществени или наследствени казуси, а това пак така ще ви подейства обогатяващо. Някои от вас ще получат голям подарък от съдбата, който обаче няма да е случаен, а следствие на усилия полагани в тази посока и съответна подкрепа.

По-младите и родени в тази зодия могат да се сдобият с детенце, ако желаят това разбира се, а по-възрастните – да станат баба или дядо…

Каквото и да е, годината ще бъде доста емоционална, ще преобрази живота на мнозина, но имаме основания да считаме, че тя ще допринесе за вашето благоденствие.

Въпреки всичко, през януари и февруари на вас ще ви се налага да се борите за вашите интереси. През януари и февруари в по ярки краски ще можете да идентифицирате личности, които ви нанасят щети, така че да ги отстраните от пътя си. През тези месеци не е препоръчително да се конфронтирате с персони, които ще провокират загуби, но това не означава, че трябва да отстъпвате от интересите си, напротив…

Това по-скоро означава, че трябва да действате внимателно и стратегически, за да излезете накрая победители, а не обратното. През тези месеци и по различни поводи разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, това може да се превърне в причина да направите своеобразна чистка на обкръжението си, едни връзки ще останат, а други ще бъдат прекратени, защото ви напрягат, дестабилизират – чисто материално, но не само… Конкуренцията през януари и февруари може да е значима в живота ви, налага ви се да се доказвате повече при другите и да проявявате повишена адаптивност, нека това да е повод за вид мобилизация и да надскочите околните, а не да се огъвате пред тях. През март и април пред вас се оформят варианти на развитие, които ще ви подействат обогатяващо, особено, ако търсите такива.

През тези месеци вие може да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, успешно ще се реализират по дългосрочни проекти или такива, които изискват пътувания или излизане извън границите на познатото. Може да привлечете на ваша страна благодетел, скрита или неочаквана опека. Същевременно през тези месеци се увенчават с успех усилия полагани и преди, да кажем през изминалите около две години, но ако има нещо което няма енергия да продължи напред, то ще остане зад гърба ви.

През май и юни вие сте доста инициативни, правите пробив в избрано от вас направление, повдига се адреналина ви, борбеността ви, желанието да вземете нещата във ваши ръце. Внимавайте през това време, особено през първата част на юни тази мощна енергия да не предизвика конфликти между вас и властимащи личности или важни за вас партньори, лични или делови.

Май и юни са месеци, през които вие трябва да демонстрирате на какво вие сте способни, така че да направите пробив в избрано от вас направление и следствие на собствените ви усилия, които няма да останат без последици. Ако не действате по този начин и нямате конкретна и значима цел, тогава тази енергия може да прерасне и в нервно напрежение или конфликти.

През юли и август водеща тема за повечето от вас е материалното състояние, вие ще полагате много усилия, за да стабилизирате доходите си и усилията ви действително могат да бъдат увенчани с успех, но водещо правило ще бъде, да балансирате между ваши и чужди интереси, иначе евентуална конфронтация пак така може да предизвика загуби или спорни успехи. Ако някой е в дълг към вас през това време, ще трябва да се изплати, но и обратното е вярно – ако вие сте в дълг, тогава ще възникне императивно послание да се издължите…

През втората част на август и през септември се появяват хора, които ви подкрепят, превръщат се в мост към вашите успехи, колкото сте социално по-активни през това време, толкова повече ще нарастват шансовете да спечелите нещо, да подействате позитивно на общественото си положение и не само…

През втората част на септември и през октомври – вие може да се справите с имуществени казуси, не са изключени преобразования в дома ви и в повечето случаи те ще бъдат благоприятни и дълготрайни. През това време вие може да уредите наследства, може да инвестирате в дома си или да направите ремонти, може да хармонизирате отношенията си у дома или да се увеличат броя на членовете…

През ноември и декември предстоят развръзки, които трябва да увенчаят с успех полагани до този момент усилия, така че вие да повишите благосъстоянието си или да извършите знакови преобразования, които трябва да ви действат обогатяващо… Ежедневието забързва своя ритъм и изисква от вас да делегирате отговорности или да обединявате усилия, за да са максимални вашите постижения.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ