Прегрешения и извинения в любовта според зодиакалните знаци

x

love(16)

 


Овен

Спонтанни „прегрешения”, по детски и на игра, като неустоим импулс и желания. А после веднага съжаляват, „посипват главата си с пепел”, шумно и ярко изразяват чувствата си към своя наранен партньор. Но не просят прошка, гордостта им него позволява.

Извинение: „Намерих там нещо”, „Дяволчето в главата ми беше, не бях аз” и т.н.

Телец

„Прегрешенията” са премислени, а не спонтанни, така че никой не може да попита после този зодиакален знак: „Ти знаеш ли какво правиш, какви ги вършиш”… Да, знае, знае и никога не е случайно без повод, последствия или облага…

Извинение: „Това заслужаваш!”

Близнаци

Лекомислени, леки и над нещата, Близнаци често не усещат, че извършват нещо нередно. А дори и да го извършат, не си го слагат твърде на душата. В повечето случаи се задоволяват с флирт, който забравят след 5 минути.

Извинение: „Ти какво, да не се обиди? Но защо?”

Рак

Рак винаги е в позиция на „прегрешилия”, а партньорът му на „пострадалия”. Така е, дори когато другият е провокатор, изневерил е или е извършил нещо нередно. Защото Рак няма да позволи да играе той ролята на „жертва” и все ще намери начин да преобърне „мача”.

Извинение: „Ти ме принуди!”

Лъв

Прегрешенията се правят от жадно Его за внимание, любов и  желание да покажете, че няма други като вас! Все пак не е редно Слънцето да огрява само едно сърце…

Извинение: „Така ми се прииска!”

Дева

Прегрешения от злопаметност. Ако някъде, някой е пресякъл пътя ви „неправилно” или се е изказал по начин, който ви е наранил, вие не го забравяте. Не бързате, умеете да чакате и все някога му го връщате, обикновено в най-точния момент и по най-болезнения начин.

Извинение: „Аз ли? Как можа да си го помислиш!?”, а после леко самодоволно: „Ти помниш ли преди…”

Везни

Прегрешения, защото им е трудно да отказват, колебаят се в чувствата си, в намеренията си. Любовта е важна, но не единствена, е, с малки изключения…

Извинение: никакво. „Извършил и се скрил”.

Скорпион

Принципни прегрешения, при това продиктувани от „собствен морален кодекс”, уникален за този зодиакален знак. Скорпион може да бъде верен, но само, ако поиска и се вписвате в сложната му схема. Иначе е извън контрол, не дай си Боже пък да го нараните…

Извинение: никакво. „Не дължи обяснения!”

Стрелец

Шумни и ярки прегрешения, предизвикват конфликти, разтоварват се и после се успокояват като фойерверк. Бързо палят, бързо гаснат – такъв е животът, не можем да се сърдим и някак  е много трудно.

Извинение: безсмислен текст. Извиненията не са точно извинения, а нещо подобно…

Козирог

Козирог си слага спирачки за прегрешения, но е факт, че съчетава мотиви и характеристики от Лъв /силно Его/ и Телец /пресметливост/.

Извинение: „Така се случи!”

Водолей

Цинични прегрешения, без чувство на вина, а понякога, за да се посмеят над слабостта на „другия”. Водолей не обича „слабаците” и намира начин да ги накаже, ако открие подобна „пукнатина” в характера на човека до себе си.

Извинение: „Ха-ха!”

Риби

Прегрешения от безразличие. Ако Риби изпитват подобни чувства, тогава потъват в дълбините на незнайното, където никой не може да ги открие. И не разчитайте на съчувствие, съжаление и помощ, въпреки „обещанията” в тази посока. Риби могат да бъдат безмилостни.

Извинение: „Всеки е сам за себе си, извинявай!”

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

ЕЖЕДНЕВИЕТО СПОРЕД РОЖДЕНАТА ВИ ЛУНА Е …

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ