ЕЖЕДНЕВИЕТО СПОРЕД РОЖДЕНАТА ВИ ЛУНА Е … (II част)

x

moon (1)


Продължение. Първа част прочетете тук

Луна във Везни

Ако Луната ви е във Везни, тогава за вас партньорските взаимоотношения винаги ще имат водеща роля – за чувството ви на щастие или пък въобще успешна реализация. Вие винаги ще се стремите към хармония и може с времето да играете ролята на посредник, арбитър, умиротворител. Обикновено поради тази причина, защото търсите компромисни варианти, мир и разбирателство, вие сте търсена и предпочитана компания, в повечето случаи имате добри маниери и съответно връзки.

Жена с Луна във Везни ще притежава вроден естетически усет, ще бъде балансирана в своите желания и ще успява да създава дълги отношения, освен, ако няма силно провокиращи и други негативни фактори. Но дори и тогава, Луната ще се опитва да поправи щетите.

Мъж с Луна във Везни е ценител на женската красота. Това може да е типичният „Дон Жуан”, но може и да е човек, който държи много на брака, стига да успее да се реши на подобна стъпка, защото това не е лесно в този случай…

Луна в Скорпион

Ако имате Луна в Скорпион, вие безспорно притежавате необятна емоционална природа, която съзнателно или не, но имплантирате в ежедневието си постоянно. Вашият живот напомня на бурно море, което не оставя сетивата ви в почивка и вие се лутате между завидна смелост, съответно – постижения и краен, неконтролируем песимизъм. Но вие притежавате качество на „непобедимостта” и „безсмъртието”, напомняте на „феникс”, който постоянно възкръсва от пепелта, побеждава и успява там, където другите не могат. И да -понякога, дори околните не подозират какви битки се водят във вас, какви стихии бушуват, какви страсти… Това си личи само в дълбочината на вашия поглед…

Жена с Луна в Скорпион е магнетична, обсебваща, пленителна и много секси. Едва ли някой може да й устои, но не е лесно и да издържи на крайностите…

Мъж с Луна в Скорпион харесва различните, потайните и емоционални дами. Тя трябва да е интуитивна и да го разбира без много обяснения. Той трябва да усети духовна близост, която тук се доказва и чрез сексуалните взаимоотношения.

Луна в Стрелец

Ако имате Луна в Стрелец, това означава, че сте склонни да гледате по-оптимистично на живота. Вие сте като дете, което обича да се учи, да познава света, да се разнообразява и да разширява хоризонтите пред себе си чрез реални пътувания или чрез романи, фантазии, мечти и т.н. Луна в Стрелец ще ви надари с доза късмет в ежедневието, но дори и той /късметът/ да е минимизиран от други негативни влияния, дори и тогава Луната в Стрелец ще ви действа позитивно, защото ще ви издигне над дребнавости и вие по-леко ще преминавате през предизвикателствата, ще ги приемате от един друг – полезен и философски и ведър ъгъл.

Жена с Луна в Стрелец няма да е типичната домакиня, която ще стои у дома и ще готви, но може да измисли прекрасни излети сред природата, ще ви устройва развлечения или пък ще ви изумява със своите разсъждения – зрели и точни. А уж пък изглежда повърхностна, но всъщност не е !

Мъжът с Луна в Стрелец ще го познаете по ведрата и приятелска усмивка. Той харесва позитивни дами, жадни за приключения, ако не колкото него, то поне в известна степен. А, да – и свободата е неприкосновена!

Луна в Козирог

Ако имате Луна в Козирог, това означава, че сте склонни да приемате живота от „сериозната” страна. За вас ежедневието не е „забавление”, а поредица от цели, които трябва да се постигат, „върхове”, които трябва да се изкачват. И нищо не е даром, а благодарение на упоритостта и постоянството. Вие си го знаете и сте изключително постоянни, надеждни, добри партньори. Но само задължения… развлеченията и удоволствията могат да останат на заден план или съвсем да се погубят, ако не внимавате и съзнателно не си давате почивка, не се впрягате в ангажименти, някои от които дори не бива да са ваша отговорност.

Жена с Луна в Козирог е амбициозна, стабилна, но склонно да се фиксира върху вид изгоди, през които филтрира чувствата си.

Мъж с Луна в Козирог търси авторитетна жена, такава, на която да има доверие и заедно, дълги години да градят общото си бъдеще. Това може да е причина да се привлича от твърде строги, че и натоварващи или дори по-възрастни дами.

Луна във Водолей

Ако имате Луна във Водолей, тогава вие притежавате буден и находчив ум, който лесно печели симпатии и доверие. Едва ли ще ви липсват приятели, но с дългите сърдечни връзки нещата не стоят точно така. Вие или не умеете да изразявате добре чувствата си или пък сте толкова провокиращи и непоследователни, че постоянно предизвиквате някакви обрати изненади. И да – такова е ежедневието ви – наситено с много планове, хора, разнообразие…При вас най-сигурното обстоятелство е липсата на сигурност. До степен, че сами можете да изненадате себе си, ако не днес, то утре с малка или голяма революция, обрат или прогрес, защото рутината вече дразни и не е за вас…

Жена с Луна във Водолей прави впечатление със своята независимост, остроумие, оригиналност и еклектичност. На какво е способна обаче, разбирате в движение. Тя не е типичната домакиня и майка, но може да ви предложи приятна компания и разнообразие, одухотворено общуване, което може и да не срещнете другаде. И да – тя умее да бъде вярна, ако се спечели уважението й.

Мъж с Луна във Водолей е независим, може би кариерист, на който му се иска „светът да се върти около него”, плюс още две-три жени. Е, той може и да не тръгне да се забавлява с тях, но поне да ги има за разнообразие е много освежаващо за него. Харесва дами, които умеят да се забавляват, да бъдат в център от събития, а защо не да допринасят за по-добрия му социален статус. Да, определящ мотив е жената да има добро положение в обществото и да умее да го изненадва с креативните си идеи.

Луна в Риби

Ако имате Луна в Риби, това означава, че ежедневието ви е океан от дълбоки емоционални преживявания. За съжаление не всичко е видно – дори и за вас самите. Възможно е някой тайно да ви харесва, друг да плете мрежи, в които да ви оплете като златна рибка и да ви използва, трети да „точат харпун”, с който да ви ранят… Но едно е сигурно – в животът ви потичат всякакви преживявания, цветни, разностранни, емоционални, крайни и необясними… Постоянно трябва да се справяте с подмолни течения, които сами сте предизвикали или пък продуцирани от предстоящи бури…  Какво пък, вие сте ярки, запомнящи се, вашият живот също е достоен за роман и никога не е скучен, а пълен като самия живот!

Жена с Луна в Риби е нежна, пленителна, омагьосваща. Умее да обича истински и от сърце, да се грижи за любимите си хора по един неповторим начин.

Мъжът с Луна в Риби  не е типичният „мачо”, но трудно няма да го забележите, особено, ако иска да ви направи впечатление, тогава той ще включи цял набор от познати и неизвестни оръжия, за да постигне целта си. Не е много ясно обаче, какво всъщност иска, а и до кога. Може да е отличен манипулатор и всъщност да привлича подобни сложни и потайни дами…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

РАЗБЕРЕТЕ В КАКВО СЕ КРИЕ ВАШАТА СИЛА СПОРЕД ДЕНЯ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ

КАК ВЪЗПРИЕМАМЕ ПАРТНЬОРА ДО СЕБЕ СИ СПОРЕД ХОРОСКОПА НА СЪВМЕСТИМОСТ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Всяка неделя, която ни приближава към лятото, е достоен повод за празник!

Ако сте пропуснали
Най-четени