ЕЖЕДНЕВИЕТО СПОРЕД РОЖДЕНАТА ВИ ЛУНА Е … (II част)

x

moon (1)


Продължение. Първа част прочетете тук

Луна във Везни

Ако Луната ви е във Везни, тогава за вас партньорските взаимоотношения винаги ще имат водеща роля – за чувството ви на щастие или пък въобще успешна реализация. Вие винаги ще се стремите към хармония и може с времето да играете ролята на посредник, арбитър, умиротворител. Обикновено поради тази причина, защото търсите компромисни варианти, мир и разбирателство, вие сте търсена и предпочитана компания, в повечето случаи имате добри маниери и съответно връзки.

Жена с Луна във Везни ще притежава вроден естетически усет, ще бъде балансирана в своите желания и ще успява да създава дълги отношения, освен, ако няма силно провокиращи и други негативни фактори. Но дори и тогава, Луната ще се опитва да поправи щетите.

Мъж с Луна във Везни е ценител на женската красота. Това може да е типичният „Дон Жуан”, но може и да е човек, който държи много на брака, стига да успее да се реши на подобна стъпка, защото това не е лесно в този случай…

Луна в Скорпион

Ако имате Луна в Скорпион, вие безспорно притежавате необятна емоционална природа, която съзнателно или не, но имплантирате в ежедневието си постоянно. Вашият живот напомня на бурно море, което не оставя сетивата ви в почивка и вие се лутате между завидна смелост, съответно – постижения и краен, неконтролируем песимизъм. Но вие притежавате качество на „непобедимостта” и „безсмъртието”, напомняте на „феникс”, който постоянно възкръсва от пепелта, побеждава и успява там, където другите не могат. И да -понякога, дори околните не подозират какви битки се водят във вас, какви стихии бушуват, какви страсти… Това си личи само в дълбочината на вашия поглед…

Жена с Луна в Скорпион е магнетична, обсебваща, пленителна и много секси. Едва ли някой може да й устои, но не е лесно и да издържи на крайностите…

Мъж с Луна в Скорпион харесва различните, потайните и емоционални дами. Тя трябва да е интуитивна и да го разбира без много обяснения. Той трябва да усети духовна близост, която тук се доказва и чрез сексуалните взаимоотношения.

Луна в Стрелец

Ако имате Луна в Стрелец, това означава, че сте склонни да гледате по-оптимистично на живота. Вие сте като дете, което обича да се учи, да познава света, да се разнообразява и да разширява хоризонтите пред себе си чрез реални пътувания или чрез романи, фантазии, мечти и т.н. Луна в Стрелец ще ви надари с доза късмет в ежедневието, но дори и той /късметът/ да е минимизиран от други негативни влияния, дори и тогава Луната в Стрелец ще ви действа позитивно, защото ще ви издигне над дребнавости и вие по-леко ще преминавате през предизвикателствата, ще ги приемате от един друг – полезен и философски и ведър ъгъл.

Жена с Луна в Стрелец няма да е типичната домакиня, която ще стои у дома и ще готви, но може да измисли прекрасни излети сред природата, ще ви устройва развлечения или пък ще ви изумява със своите разсъждения – зрели и точни. А уж пък изглежда повърхностна, но всъщност не е !

Мъжът с Луна в Стрелец ще го познаете по ведрата и приятелска усмивка. Той харесва позитивни дами, жадни за приключения, ако не колкото него, то поне в известна степен. А, да – и свободата е неприкосновена!

Луна в Козирог

Ако имате Луна в Козирог, това означава, че сте склонни да приемате живота от „сериозната” страна. За вас ежедневието не е „забавление”, а поредица от цели, които трябва да се постигат, „върхове”, които трябва да се изкачват. И нищо не е даром, а благодарение на упоритостта и постоянството. Вие си го знаете и сте изключително постоянни, надеждни, добри партньори. Но само задължения… развлеченията и удоволствията могат да останат на заден план или съвсем да се погубят, ако не внимавате и съзнателно не си давате почивка, не се впрягате в ангажименти, някои от които дори не бива да са ваша отговорност.

Жена с Луна в Козирог е амбициозна, стабилна, но склонно да се фиксира върху вид изгоди, през които филтрира чувствата си.

Мъж с Луна в Козирог търси авторитетна жена, такава, на която да има доверие и заедно, дълги години да градят общото си бъдеще. Това може да е причина да се привлича от твърде строги, че и натоварващи или дори по-възрастни дами.

Луна във Водолей

Ако имате Луна във Водолей, тогава вие притежавате буден и находчив ум, който лесно печели симпатии и доверие. Едва ли ще ви липсват приятели, но с дългите сърдечни връзки нещата не стоят точно така. Вие или не умеете да изразявате добре чувствата си или пък сте толкова провокиращи и непоследователни, че постоянно предизвиквате някакви обрати изненади. И да – такова е ежедневието ви – наситено с много планове, хора, разнообразие…При вас най-сигурното обстоятелство е липсата на сигурност. До степен, че сами можете да изненадате себе си, ако не днес, то утре с малка или голяма революция, обрат или прогрес, защото рутината вече дразни и не е за вас…

Жена с Луна във Водолей прави впечатление със своята независимост, остроумие, оригиналност и еклектичност. На какво е способна обаче, разбирате в движение. Тя не е типичната домакиня и майка, но може да ви предложи приятна компания и разнообразие, одухотворено общуване, което може и да не срещнете другаде. И да – тя умее да бъде вярна, ако се спечели уважението й.

Мъж с Луна във Водолей е независим, може би кариерист, на който му се иска „светът да се върти около него”, плюс още две-три жени. Е, той може и да не тръгне да се забавлява с тях, но поне да ги има за разнообразие е много освежаващо за него. Харесва дами, които умеят да се забавляват, да бъдат в център от събития, а защо не да допринасят за по-добрия му социален статус. Да, определящ мотив е жената да има добро положение в обществото и да умее да го изненадва с креативните си идеи.

Луна в Риби

Ако имате Луна в Риби, това означава, че ежедневието ви е океан от дълбоки емоционални преживявания. За съжаление не всичко е видно – дори и за вас самите. Възможно е някой тайно да ви харесва, друг да плете мрежи, в които да ви оплете като златна рибка и да ви използва, трети да „точат харпун”, с който да ви ранят… Но едно е сигурно – в животът ви потичат всякакви преживявания, цветни, разностранни, емоционални, крайни и необясними… Постоянно трябва да се справяте с подмолни течения, които сами сте предизвикали или пък продуцирани от предстоящи бури…  Какво пък, вие сте ярки, запомнящи се, вашият живот също е достоен за роман и никога не е скучен, а пълен като самия живот!

Жена с Луна в Риби е нежна, пленителна, омагьосваща. Умее да обича истински и от сърце, да се грижи за любимите си хора по един неповторим начин.

Мъжът с Луна в Риби  не е типичният „мачо”, но трудно няма да го забележите, особено, ако иска да ви направи впечатление, тогава той ще включи цял набор от познати и неизвестни оръжия, за да постигне целта си. Не е много ясно обаче, какво всъщност иска, а и до кога. Може да е отличен манипулатор и всъщност да привлича подобни сложни и потайни дами…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

РАЗБЕРЕТЕ В КАКВО СЕ КРИЕ ВАШАТА СИЛА СПОРЕД ДЕНЯ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ

КАК ВЪЗПРИЕМАМЕ ПАРТНЬОРА ДО СЕБЕ СИ СПОРЕД ХОРОСКОПА НА СЪВМЕСТИМОСТ

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пожелаваме ви романтична неделя!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ