Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

x


Сексът и изразяването на чувствата е една от основните потребности и същностни характеристики на всеки човек и чрез тях той проектира себе си в партньорството.

Всъщност, възможността на една личност да се издигне до равнището на сексуално изживяване зависи от устройството и способностите й като цяло. А това е заложено, преди всичко, в характеристиките на зодиакалния знак!

Сексът е функция на целия организъм. Когато нещата в тази сфера са наред – под това „наред” трябва да разбираме само и единствено, че са точно тези, които отговарят на нашите потребности и представи, то нашият организъм функционира синхронно и здравословно.

Когато откриваме конкретни проблеми и функционални отклонения, които докторите обикновено определят като болести, първото, което трябва да си помислим е, че в нашата среда има елементи, които смущават нашата природа.

Общи правила за това какво да очаквате от партньора от съответен зодиакален знак:

За тези, които са родени под елемента Огън (Овен, Лъв и Стрелец), колкото по-силни са сексуалните изживявания съпътствани с огнена страст, толкова по-голямо и плътно е усещането за любовта. Обикновено тези знаци искат да изпитват повече сексуални преживявания от всички останали представители на зодиака.

Представителите на елемента Вода (Рак, Скорпион и Риби) се нуждаят от „подгряване” на чувствата. Ще спечели любовта и ще ги запали за секса онзи, който знае как да ги вдъхнови. Те се нуждаят не толкова от сексуални преживявания, колкото от чувствата на взаимност и човешка топлина. Мисълта за секса е далеч по-привлекателна за тях, отколкото самия акт.

Телец, Дева и Козирог се доверяват най-вече на информацията, която получават от органите на осезанието: „подушат ли” своя партньор, никакви думи не се в състояние да ги разубедят после.

Близнаци, Везни и Водолей държат преди всичко на общуването. Духовната близост е ключът към техните сърца, а оттам и към неподозирани дълбини на емоциите и сексуалните им възможности.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ