Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

x


Сексът и изразяването на чувствата е една от основните потребности и същностни характеристики на всеки човек и чрез тях той проектира себе си в партньорството.

Всъщност, възможността на една личност да се издигне до равнището на сексуално изживяване зависи от устройството и способностите й като цяло. А това е заложено, преди всичко, в характеристиките на зодиакалния знак!

Сексът е функция на целия организъм. Когато нещата в тази сфера са наред – под това „наред” трябва да разбираме само и единствено, че са точно тези, които отговарят на нашите потребности и представи, то нашият организъм функционира синхронно и здравословно.

Когато откриваме конкретни проблеми и функционални отклонения, които докторите обикновено определят като болести, първото, което трябва да си помислим е, че в нашата среда има елементи, които смущават нашата природа.

Общи правила за това какво да очаквате от партньора от съответен зодиакален знак:

За тези, които са родени под елемента Огън (Овен, Лъв и Стрелец), колкото по-силни са сексуалните изживявания съпътствани с огнена страст, толкова по-голямо и плътно е усещането за любовта. Обикновено тези знаци искат да изпитват повече сексуални преживявания от всички останали представители на зодиака.

Представителите на елемента Вода (Рак, Скорпион и Риби) се нуждаят от „подгряване” на чувствата. Ще спечели любовта и ще ги запали за секса онзи, който знае как да ги вдъхнови. Те се нуждаят не толкова от сексуални преживявания, колкото от чувствата на взаимност и човешка топлина. Мисълта за секса е далеч по-привлекателна за тях, отколкото самия акт.

Телец, Дева и Козирог се доверяват най-вече на информацията, която получават от органите на осезанието: „подушат ли” своя партньор, никакви думи не се в състояние да ги разубедят после.

Близнаци, Везни и Водолей държат преди всичко на общуването. Духовната близост е ключът към техните сърца, а оттам и към неподозирани дълбини на емоциите и сексуалните им възможности.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени