Влиянието на рождения ден върху пътя на реализация – от 1-ви до 15-ти

x

Вибрацията на деня, в който си роден има голямо влияние върху твоя път на живота и е от голяма полза при избирането на професията ти. Неговото влияние трае цял живот, но най-активно между 28 и 56-та година. Това е едно от трите подразделения на цикли и е важно, защото влияе през средния или цъфтящия период на живота ти. Следва таблицата на рождените дни.

1. ПЪРВИЯ ДЕН ОТ МЕСЕЦА

Силна воля, разчиташ на себе си и си независим. Обичаш да планираш, но не да градиш. Склонен си да отлагаш. Можеш по-добре да диагностицираш, отколкото да предписваш. Имаш добър ум, обичаш сам да разрешаваш проблемите или въпросите си и живееш повече с ума, отколкото със сърцето. Едновременно си практичен и идеалист. Способен си на голяма преданост, но не показваш това. Обичаш да бъдеш насърчаван и въпреки своята независимост си много чувствителен към това. Имаш голямо количество неизразена сила.

2. ВТОРИЯТ ДЕН

Емоционален си и остро чувствителен към атмосферата, в която живееш. Малко нервен и разсеян, но лесно се сприятеляваш и си обичан от приятелите си. Обичаш хората да се занимават с тебе, защото си с топло сърце и жадуваш за любов. Избягвай лошите и подтиснати настроения. Обичаш материална лекота и комфорт, макар че не винаги си склонен да правиш усилия за това. Трябва да пишеш поезия или по някакъв начин да култивираш таланта си за музика.

3. ТРЕТИЯТ ДЕН

Имаш голяма жизненост и лесно се възстановяваш от болести. Въображението ти е живо и да можеш да направиш разказ от незначителен случай. Трябва да пишеш и се занимаваш с работа, която дава възможност на твоите критически, литературни способности. Ти си с интензивни и крайни чувства и имаш емоционални кризи, от които обаче бързо излизаш. Обичаш обществото и добре се изразяваш, когато имаш слушатели. Лесно се задоволяваш и добре се изразяваш, когато имаш слушатели. Лесно се задоволяваш и добре използваш условията. Неспокоен си трябва да имаш някакъв интерес извън дома и работата си, който да те заангажира.

4. ЧЕТВЪРТИЯТ ДЕН

Изпитваш голяма любов към Природата, дома си, семейството, рода и отечеството. Много добре би успял в манифактурна работа, строителство, текстил, или земеделие. Трябва да се занимаваш с музика, художество или скулптура, като страничен предмет. Установен си в своите възгледи и си склонен да ги налагаш на другите. Страдаш много от любовната си натура, защото дисциплината ти пречи да изразиш всичката любов, която чувстваш или да получи всичката любов, от която имаш нужда. Неуморим работник, склонен си да насилваш и другите да работят. Трябва да бъдеш весел и да отделяш време и за забавление, иначе често ще ти трябва лекар.

5. ПЕТИЯТ ДЕН

Лесно се приспособяваш, помагаш и доста се хвалиш. Имаш силно въображение, обичаш украшенията. Имаш чудесен ум и си разностранчиво развит. Добър компаньон, обикновено караш нещата бързо да се движат. Обичаш живота и всички преживявания и бързо преминаваш от едно на друго. Би имал успех в химията, миньорството и правото. Трябва да бъдеш женен, но би се отказал да се обвързваш с дом или с каквото и да е било. Имаш добър глас и можеш да си доставиш удоволствие с твоето пеене.

6. ШЕСТИЯТ ДЕН

Любов е главната нота на твоята природа. Копнееш за похвали и оценка и си напълно нещастен от критика. Търсиш компания и изсипваш твоите чувства върху един най-близък, докато трае привързаността ти, но тъй като винаги търсиш своя идеал и рядко го намираш, ти се опитваш отново и отново, така че си спечелил репутация на леконравен. Обичаш децата, твоите собствени не са необходими за щастието ти. Добре си, но си в постоянен страх от мизерия. Имаш ум, без да си силно интелектуален, имаш способност да имитираш и би успял на сцената, ако пътят на живота ти даде тази възможност. Би успял и в предприятия и би спечелил пари с лекота. Имаш литературни и артистични наклонности, механиката не те привлича. Трябва да имаш хора около себе си и приятна обстановка.

7. СЕДМИЯТ ДЕН

Трябва да се специализираш. Имаш остър ум и си способен на дълбок умствен анализ. Никога в живота не трябва да спекулираш или да играеш комар. Проучвай всеки детайл на всяка работа, с която се занимаваш. Никога не приемай съвет, противен на собствената ти интуиция, която е много силна. Трябва да чакаш, а не да търсиш. Имаш талант за струнни инструменти или орган. Имаш ум за парични въпроси и би успял като банкер, особено, ако имаш силно 8 в името си или в пътя на живота. Имаш определени мнения и не обичаш да ги променяш. Избягвай брак в този цикъл, защото не е лесно да направиш физическа нагласа в седморката. Когато е възможно излез от града на почивка, размишление и отпускане. Прекарвай част от всеки ден сам.

8. ОСМИЯТ ДЕН

Ти си творческа и производителна натура и трябва да си избереш кариера, която е прогресивна и експанзивна и се занимава с обществените интереси. Не трябва да влизаш в равноправни сътрудничества, но трябва да си глава на собствено предприятие. Би успял в банкови предприятия, като председател на големи железопътни линии и начело на големи дружества. Придържай се към честност и постоянство, за да имаш успех. Повече обичаш книгите, отколкото четенето. Склонен си към големи жестове – даване на големи суми пари на институти, или да бъдеш коректор или меценат на изкуството. Обичаш показност. Обичаш семейството ти да е за гордост.

9. ДЕВЕТИЯТ ДЕН

Ти си във вибрациите на публикации, разпространяване на изкуството, филантропия. Склонен си към метафизика и обичаш да я свързваш със световните проблеми. Ти си литератор, артистичен, имаш силна воля и си естествен управител. Можеш да успееш в почти всякаква артистична служба. Можеш да припечелваш от писателство, учителство, свещеничество, право и издателство. Трябва да имаш широко образование и сам да избереш професията си. Ти си емоционален със силна воля. Принадлежиш на света и рядко можеш да водиш чисто личен живот с успех. Избегни брака в този цикъл, тъй като 9 е завършител и има склонност към скъсване на отношенията или чрез смърт, или чрез някаква друга форма на раздяла, макар че любовта може да не се промени. Ти ще предприемеш дълги пътешествия и си обект на много промени.

10. ДЕСЕТИЯТ ДЕН

Трябва да имаш много интереси, тъй като си способен на много неща да вършиш наведнъж. Склонен си да се чувстваш някак си изолиран и онеправдан, защото мнозина зависят от тебе, но малцина ти помагат. Имаш чудесен ум и силна воля, ревнуваш приятелите и притежанията си и си много особен в тази насока. Чудесен представител си на онова, в което вярваш. Имаш много творчески талант и макар че принадлежиш на търговския свят, трябва да култивираш изкуството като странично занимание, главно музика или художество. Имаш голяма жизненост и лесно се възстановяваш от физически и емоционални болести.

11. ЕДИНАДЕСЕТИЯТ ДЕН

Имаш много решителност и постоянство, но енергията и желанията ти са колебливи. Драматичен си в мисъл и в действие. Бляскав, но нервен и напрегнат вътрешно. Бързо реагираш, но трябва да внимаваш интелекта да не пречи на интуицията ти. Склонен си да налагаш твърде строг морал. В любов и чувства си краен и неразумен. Трябва да пазиш здравето и нервите си и постоянно да се стремиш към вътрешно равновесие. Трябва да избягваш да събираш пари за собствена употреба. Ти си обект на крайности. Запомни, че ти е дадено господарско число.

12. ДВАНАДЕСЕТИЯТ ДЕН

Ти си бляскав, магнетичен, с въображение, много убедителен с аргументи в спор и прекрасен говорител. Обичаш живота и дейността. Имаш добър и уравновесен ум. Би бил прекрасен адвокат или актьор. Имаш високи идеали и артистични наклонности и трябва да се подготвиш за мисия в живота. Трябва да поддържаш ума си активен, за да избегнеш склонността към крайни настроения. Обичаш чертожничество и можеш да станеш прекрасен архитект. Склонен си към флиртове. Завършвай, каквото започнеш и избягвай склонността към разпиляване.

13. ТРИНАДЕСЕТИЯТ ДЕН

Това е число на противоречията и малко затруднения. Ти си чувствителен и духовен, страдаш от околната си среда и често си обект на скандали. Имаш добър ум и много упорита воля. Имаш любвеобилна природа, но рядко я показваш, винаги страдаш поради нея. Ти си често неразбран, смятан за темпераментен и неразумен. Склонен си да си диктатор, но си прекрасен управител. Можеш да рисуваш, скулптираш като страничен интерес, но по-добре ще бъде да постъпиш в едно търговско или предприятие за недвижими имоти – за строителство или за покупко-продажба. Най-добрият ти успех ще бъде работа със земята – мини, геоложки и практически консултации. Обичаш униформата, но мразиш войната. Домът ти е от жизнено значение за твоето щастие.

14. ЧЕТИРИНАДЕСЕТИЯТ ДЕН

Ти си много разностранчив и двойствен, разсъдителен с пророчески ум. Ти си по природа комарджия, обичаш да залагаш. Не си вътрешно артистичен, но се нуждаеш от някаква форма на израз в изкуството за развлечение. Трябва да отидеш в някакво предприятие от голям мащаб и да управляваш собствените си работи. Трябва да се ожениш млад, защото по-късно може да си склонен към промени. Много си емоционален, винаги могат да те спечелят със своите чувства и симпатии. Избягвай пиянството. Ти си мост между духовния и физически свят и имаш големи строителни и разрушителни сили.

15. ПЕТНАДЕСЕТИЯТ ДЕН

Ти си под покровителството на хармоничното 6. Имаш много дарби и трябва да ги развиваш чрез упорито учение. Привличаш към себе си много неща – приятели, подаръци, възможности. Способен си на много жертви и би могъл да служиш на една справедлива кауза, или един обичан приятел, неегоистично. Като адвокат, доктор, дипломат или държавник би свършил много добра работа. Твоят ум е научен – 1 и 5, но твоят израз е често музикален – 6. Винаги правиш впечатление на млад и имаш добро здраве. Щедър си и излиятелен и склонен към лични благодеяния, отколкото към обща филантропия. Ти обичаш своя дом.

Следва продължение…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Как ще се облечете за разходка в парка?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ