Бистро „Какапо“ – изчезващ вид

x


„Здравейте, аз съм Какапо! Който не е чувал за мен, трябва да знае, че аз съм единственият здраво стъпил на земята папагал, а не поредният летящ в облаците повтаряч” – този надпис ни посреща върху стената на една от новите локации в София, и дори само с това вече ни изкушава да останем, за да се запознаем с Какапо.„Тръгнах по обратния път, като клиент и това, което бих искала да получа като такъв, а не като собственик, и така ще бъде! Тук избираме само качествени продукти, за да приготвим нещо различно и интересно, без да правим компромис. Търсим цялостното изживяване и наслада за сетивата. Да създаваме преживяване е това, към което се стремим и това, което ни отличава!” –  казва собственичката.
Ценителите на хубавата храна, доброто вино и джаз музиката, ще се насладят на времето прекарано тук. Каквото и да си изберете цялото меню е специално селектирано, така че винаги ще създадете едно добро съзвучие от вкусове и аромати. Факт, който до голяма степен се дължи, разбира се и на диригента в кухнята, наистина креативната дама – шеф готвач, обичаща безкрайно работата си.

Всеки ден тя изготвя и разнообразно обедно меню, което не отстъпва по нищо на основното, и сигурни сме, ще ви спечели веднага. Но каквото и да опитате, ще ви се прииска да се върнете отново, защото Какапо Бистро е място, в което искаш да се завърнеш и да заведеш приятели! Няколко пъти!

Какапо Бистро работи за вас всеки ден от 10.30 до 24 часа, на ул. Шипка, 46.
Текст: Fashion Inside

Снимки:  Бистро „Какапо“

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени